Először nyert hazai pályán a Fehérvárcsurgó!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megszületett a Fehérvárcsurgó első hazai sikere. Mesics János csapata rendkívül magabiztosan verte a mérkőzést 10 emberrel befejező Pusztavám együttesét.

A Fehérvárcsurgó vezetőedzője, Mesics János így fogalmazott:

“Nagyon kellemes napsütéses őszi napon játszottuk a soron következő hazai mérkőzésünket. Adósak voltunk a szurkolóinknak a győzelemmel. Azt gondoltuk a mérkőzés előtt, mikor ha nem most. Kértem is a játékosaimtól, hogy toljuk fel a védekezésünket a küzdő zónáig és lehetőleg szerezzünk labdát már az ellenfél területén. A csapat igyekezett a megbeszéltekhez tartani magát, de az is igaz, hogy néha a vendégek könnyen a kapunk közelébe kerültek. Szerencsére vagy a védelmünk vagy a kapusunk mindig jó helyen volt.

Természetesen igazi lehetőségek előttünk adódtak amiből Kindl eredményes is lett. Majd Takács előtt adódott kétszer is gólszerzési lehetőség, de sajnos ekkor még egyiket sem sikerült gólra váltania. A félidő vége felé újra Takács iramodott meg, de a büntető terület előtt szabálytalankodtak vele. A védő mehetett zuhanyozni, a szabadrúgást pedig Pálfi gólra váltotta. A szünetben arra kértem a játékosokat, hogy sokat passzoljanak, járassák a labdát és az ellenfél fáradásával védekező hibákat fognak elkövetni. Talán húsz percig így is tettünk, de miután Takács majd ismét Pálfi növelte az előnyt úgy vált egyre kapkodóbbá a játékunk és egy kicsit már egyénieskedés is előtérbe került. Összességében a csapatunk végre győztesen hagyhatta el a pályát.”

Először nyert hazai pályán a Fehérvárcsurgó - fotó: Szeglet Imre
Először nyert hazai pályán a Fehérvárcsurgó – fotó: Szeglet Imre

Fehérvárcsurgó – Pusztavám 4-0 (2-0)
Fehérvárcsurgó, vezette: Jakab Zoltán

Fehérvárcsurgó: Guti – Kindl, Nagy B., Veres, Boros Bálint, Pálfi (Varga K.), Takács B. (Zs. Nagy), Baksa, Dreska, Huszár (Németh D.), Lascsik. Vezetőedző: Mesics János
Pusztavám-Jüllich: Hadnagy – Rozembaum (Varga L.), Véninger., Kertai, Molnár A., Czéh, Varga J., Magosi, Katóka M., Laukó (Kornseé), Jullich (Bedő). Vezetőedző: Kocsis Jenő

Gól: Pálfi (6., 55.), Kindl (6.), Takács B. (49.)
Kiállítva: Kertai (43., Pusztavám)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?