Előszállás: Újra a tabella élén a csapat! FOTÓK + VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gólzáporos győzelmet aratott Cecén az Előszállás, a kiütéses sikernek köszönhetően Reichardték listavezetőként várják a folytatást.

Az Előszállás SE Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Ragyogó napsütés és remek pálya várta a csapatokat Cecén. Az ellenfelünk szerényebb eredményekkel rendelkezik a korábbi évekhez képest, de ennek ellenére nem vettük félvállról a találkozót. Ennek eredményeképpen impozáns volt a labdabirtoklásunk, amely a 15. percben Reichardt Bálint révén gólban is megmutatkozott. Bálint gólját követően viszonylag gyorsan jött a második találatunk Szalai Szabolcs által. Ezt követően már nem született újabb gól a félidőben. Általánosságban elmondható az első játékrészről, hogy rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és számtalan -közel- 100%-os lehetőséget ki is hagytunk. Ellenfelünk néhány távoli lövéssel próbálkozott, de ezek többnyire elkerülték a kapunkat.

Az Előszállás játékosai a góllövésre koncentráltak a Cece ellen - fotó: Előszállás SE
Az Előszállás játékosai a góllövésre koncentráltak a Cece ellen – fotó: Előszállás SE

A második félidő elején a cecei együttes némi zavart tudott okozni a kapunk előterében beadások formájában, de szerencsére komoly helyzet azért nem alakult ki. A 65. percben Bálint a saját maga második és a csapatunk harmadik gólját is megszerezte. Hat perccel később gólvágónk az előkészítésben jeleskedett, s Németh Ferenc révén már 0-4 állt az “eredményjelzőn”. Ezt követően csapatunk védekezése kicsit szétesett, amely köszönhető volt annak, hogy a támadásokra helyeztük a nagyobb hangsúlyt. Ennek megfelelően az ellenfelünk 2-3 veszélyes kontra támadást is vezetett, s volt, mikor egy az egyben vezette a támadójuk a labdát a kapusunkra. Farkas Péter viszont állta a sarat, s megőrizte a kapunkat a kapott góltól. A rövidzárlat után összekaptuk magunkat, és az utolsó tíz percben három további góllal terheltük meg a cecei kaput Gergelyfi Mihály egy és Reichardt Bálint újabb két találta által. A végeredmény 0-7!

Összességében korrekt játékvezetés mellett nagyon sportszerű mérkőzést vívtunk a Cece együttesével, akiknek ezúton is sok sikert kívánunk a továbbiakra. A sok kihagyott helyzet ellenére elégedett a csapatunk az elért eredménnyel, már csak azért is, mert ennek a különbségnek köszönhetően visszavettük az 1. helyet a tabellán. Bálint pedig a 4 szerzett góljával tovább erősítette pozícióját a góllövőlista élén.

Köszönjük a szurkolóinknak a drukkolást, amely hazai pályát teremtett számunkra! A gólokat az alábbi videóban mindenki megnézheti, fogadjátok szeretettel!”

Cece-Előszállás 2017.10.01. összefoglaló:Ragyogó napsütés és remek pálya várta a csapatokat Cecén. Az ellenfelünk szerényebb eredményekkel rendelkezik a korábbi évekhez képest, de ennek ellenére nem vettük félvállról a találkozót. Ennek eredményeképpen impozáns volt a labdabirtoklásunk, amely a 15. percben Reichardt Bálint révén gólban is megmutatkozott. Bálint gólját követően viszonylag gyorsan jött a 2. találatunk Szalai Szabolcs által. Ezt követően már nem született újabb gól a félidőben. Általánosságban elmondható az első játékrészről, hogy rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és számtalan -közel- 100%-os lehetőséget ki is hagytunk. Ellenfelünk néhány távoli lövéssel próbálkozott, de ezek többnyire elkerülték a kapunkat.A 2. félidő elején a cecei együttes némi zavart tudott okozni a kapunk előterében beadások formájában, de szerencsére komoly helyzet azért nem alakult ki. A 65. percben Bálint a saját maga 2. és a csapatunk 3. gólját is megszerezte. 6 perccel később gólvágónk az előkészítésben jeleskedett, s Németh Ferenc révén már 0-4 állt az "eredményjelzőn". Ezt követően csapatunk védekezése kicsit szétesett, amely köszönhető volt annak, hogy a támadásokra helyeztük a nagyobb hangsúlyt. Ennek megfelelően az ellenfelünk 2-3 veszélyes kontra támadást is vezetett, s volt, mikor egy az egyben vezette a támadójuk a labdát a kapusunkra. Farkas Péter viszont állta a sarat, s megőrizte a kapunkat a kapott góltól. A rövidzárlat után összekaptuk magunkat, és az utolsó 10 percben 3 további góllal terheltük meg a cecei kaput Gergelyfi Mihály 1 és Reichardt Bálint újabb 2 találta által. A végeredmény 0-7!Összességében korrekt játékvezetés mellett nagyon sportszerű mérkőzést vívtunk a Cece együttesével, akiknek ezúton is sok sikert kívánunk a továbbiakra. A sok kihagyott helyzet ellenére elégedett a csapatunk az elért eredménnyel, már csak azért is, mert ennek a különbségnek köszönhetően visszavettük az 1. helyet a tabellán. Bálint pedig a 4 szerzett góljával tovább erősítette pozícióját a góllövőlista élén.Köszönjük a szurkolóinknak a drukkolást, amely hazai pályát teremtett számunkra!A gólokat az alábbi videóban mindenki megnézheti, fogadjátok szeretettel! ???? A mérkőzèsen készült képeket albumba töltjük fel! ????Hajrá ESE!!!????⚽️⚽️⚽️????

Posted by Előszállás SE on Monday, October 2, 2017

Cece – Előszállás 0-7 (0-2)
Cece, vezette: Nagy Tamás

Cece: Kimiti – Bali D., Kiss T., Barsi, Bögyös R., Csányi, Végh, Sohár K., Pál (Sohár J.), Bögyös Á., Évinger (Bende).
Előszállás: Farkas P. – Ecsedi (Kercza), Csontos, Balogh N., Kiss Gy., Béres, Németh F. (Kovács Zs.), Szalai (Bánóczki), Reichardt, Tóth S. (Kiss A.), Bognár M. (Gergelyfi). Vezetőedző: Masinka Csaba

Gól: Reichardt (15., 65, 86., 90.), Szalai (26.), Németh F. (71.), Gergelyfi (81.)

Cece - Előszállás

kép 1 / 51

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?