Alba Liga: Szárnyal a Szépluck, a Kontrák és a SÁG-Építő!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Székesfehérvár összevont városi kispályás bajnokságának második fordulója után meglepetésre csupa másodosztályú csapat állt az élen az elsőosztályú gárdákat megelőzve.

A második fordulót tartották meg múlt héten az Alba Ligában.

Az „Alap A” csoportban a Győztes Gólig most is 5-1-re nyert. A Szfinx egy ajándék gólt kapott az ellenfelétől a mérkőzés elején, de nem tudott élni vele. Sőt, ma a Szépluck magasan ellenfele fölé nőtt és simán nyert a végén. Ennél szorosabb meccset hozott a Blackhill és a Sárépszer találkozója. A fiatalok ugyan jól tartották magukat az esélyesebb csapat ellen, de ez csak egy 4-1-es vereséghez volt elég. A tabella élbolyába várható Fehrer gólszegény mérkőzésen 2-0-ra verte az Est Nec Urdel-t, utóbbiról azonban tudjuk, hogy kevés gólos meccseket játszik. A Rolomester simán gyűjtötte be a három pontot.

Eredmények:
Renegate AC – Győztes Gólig 1-5
Szfinx Autósiskola – FC Szépluck 3-8
Expanzió-Blackhill – Sárépszer Kft. 1-4
Fehrer Hungária – Est Nec Urdel 2-0
Öreg Sam – Rolomester.hu 1-6

Az Alap „B”-ben elkezdődött a szezon a Masterplast számára is. Simán, nagy különbséggel hozták az Extrém elleni összecsapást. A Spikinek nem indult jól az évad, habár a Városgondnokság legyőzése nem egyszerű feladat egyik csapatnak sem. A Kontrák (ahogy azt már írtuk) Monori Norbert vezérletével szárnyal. Most négyet vállalt a 6-2-es sikerből. A félidőig még jól tartotta magát a Kutyaütők a jóval esélyesebb Homeopátia ellen, a végén öt gól lett közte. A SliverPlan – New Dream Team rangadó elhalasztva.

Eredmények:
Városgondnokság – Spiki 5-0
Extrem – Masterplast 2-8
Kontrák – Triád FC 6-2
Kutyaütők – Homeopátia 2-7
Silver-Plan Kft. – New Dream Team december 12-re halasztva

Az Alap „C”-ben a Junior beragadt a rajtnál, a nagyon jó szezonban bízó Ság biztosan nyert ellenük. A Four-Trans még biztosabban verte az Öreghegyet, amely Füri Endre eligazolásával gyengült is idén. A B-Team csak egyel volt jobb az Alba Csavarnál egy nagyon izgalmas, gólgazdag találkozón. A Denso folytatja menetelését, nem okozott gondot a Blue Death legyőzése sem. A Bádogos múlt héten szabadnapos volt, így a Mástészta elleni derby az első fellépésük volt az idényben. Tartalékos csapat jött össze, Barsch kapusnak is a mezőnyben kellett kezdeni. Rögtön a meccs elején vezetést is szerzett a ‘Tészta, de mintha nem hitték volna, hogy itt lehet keresnivalójuk ma. Gál egyenlített, majd a második góljával meg is fordították az eredményt. Kemény volt a csata, Janovics és Gál többször is összeszólalkozott. Totsche is feliratkozott a góllövők közé, nem is egyszer! 5-1-re húzott el a Bádogos, amit a jól játszó Lengyel Máté kozmetikázott. Szabó Antal góljával még egy lépéssel közelebb kerültek, volt is helyzet zsákszámra, de a vendégek, amikor kellett rátettek egy lapáttal.

Eredmények:
Öreghegy FC – Four-Trans 2-9
Ság Építő – Fehérvár Junior 8-4
Alba-Csavar – B-Team 4-5
Denso – Blue Death 6-2
Mástészta – Bádogos 3-7

Alba Liga, 2. forduló

kép 1 / 6

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?