Elfogyott a lendület: négy csapat nem állt ki a hétvégén, egy pedig félbeszakadt

Fejér megye, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy U-19-es együttes eleve 8 fővel tudott kiállni, majd nem is játszották végig a meccset. 

A Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Nyugati Csoportjának 22. fordulójában elmaradt a Sárkeresztes – MÁV Előre mérkőzés, mivel a MÁV Előre nem állt ki. A fehérváriak ezt már másodszor tették meg.

 A Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Északi Csoportjának 22. fordulójában elmaradt a Budajenő – Sóskút mérkőzés, mert a Budajenő nem jelent meg. A Budajenő először követett el ilyen vétséget.

 A Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Nyugati Csoportjának 22. fordulójában nem került megrendezésre a Csákvár – Sárszentmihály találkozó, a vendég csapat ugyanis nem utazott el a meccsre. A mihályiak először vétettek ily módon a szabályok ellen.

A Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Déli Csoportjának 22. fordulójában nem indult útjára a labda a Polgárdi – Szabadbattyán mérkőzésen sem. A battyániak nem álltak ki, a szezon során először.

A Fejér Vármegyei U-19 Bajnokság I. Osztály 22. fordulójában az Enying 8 fővel jelent meg a Gárdony otthonában. A találkozó 1-0-ás állásnál félbe is szakadt. A három pontot a gárdonyi csapat kapta 3-0-ás gólkülönbséggel.

Az enyingiek először álltak ki létszámhiányosan, így megúszták írásbeli megrovással. Ebben az összes fent említett öregfiúk csapat is részesült, de ők pénzbüntetést is kaptak.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?