7 Fejér vármegyei csapat is büntetést kapott ezen a héten: akik nem álltak ki, azok még fizethetnek is…

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem olcsó mulatság, ha egy együttes nem áll ki egy bajnoki mérkőzésre.

Három együttesnek kell a színes lapok miatt fizetnie. Sárbogárd vármegye egyes csapata öt sárgát és egy pirosat gyűjtött össze a hétvégi bajnokin, a gárda jutalma egy 21 ezer forintról szóló csekk.

A MÁV Előre FC Főnix vármegye egyes csapata is bűnhődhet. A fehérváriak öt sárgát kaptak, ezért 15 ezer forintra bírságolták meg őket.

A Lajoskomárom elsőszámú csapata, amely a Sárbogárddal és a Főnix alakulatával egy osztályban vitézkedik, ugyancsak a lapok miatt kapott büntetést. Hat sárgáért 18 ezer forintról szóló csekk jár.

Az adonyi csapat közvetett okokból kell, hogy a pénztárhoz nyúljon. A vármegye kettes északi csoport bajnokának költségére szövetségi ellenőrt rendelnek ki a következő adonyi mérkőzésre. Erre azért kerül sor, mert a hazai szurkolók sportszerűtlen magatartást tanúsítottak a Seregélyes elleni bajnokin.

Azok a csapatok, amelyek nem álltak ki soros bajnokijukra, egyaránt 25 ezer forintos bírságot kaptak. Ezek közé tartozik a MÁV Előre, a Budajenő KSE, a Sárszentmihályi SE és a Szabadbattyán KSE.

Az Ercsi megúszta a pénzbüntetést. Mint ismert, a klub U-19-es csapata ugyan kiállt 8 játékossal a Gárdony ellen, ám 1-0-ás állásnál a találkozó félbeszakadt.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?