Elfogadta az MLSZ a Mányi TK sportfejlesztési programját!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

18 millió forintot fordíthat sportfejlesztésre a Mányi Testgyakorlók Köre. Megújulhat a mányi sportpálya talaja, öntözőrendszer épülhet ki, és a játékosok pedig új felszereléseket, eszközöket kaphatnak.

A Mányi TK hivatalos oldalán a következő bejegyzés jelent meg:

“Tisztelt Sportbarátok, értünk szorítók!
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség, az 18796/2017/MLSZ határozatával, a Mányi Testgyakorlók Köre SE által beadott sportfejlesztési programot elfogadta, és jóváhagyta! Az előzetesen benyújtotthoz képest, csökkentett verzióban (a műfüves edzőpálya a szövetség javaslatára kikerült az idei programból) került elfogadásra a program.

TAO programunkon keresztül, e határozat alapján, a 2017/18. idényben, 14.121.043 Ft társasági adó felajánlás “összeszedésére” vagyunk jogosultak, önerővel együtt 18.311.307 Ft-ot fordíthatunk a sportfejlesztés megvalósulására, amely tartalmazza a sportpálya talajának felújítását, öntözőrendszer kiépítését, csapataink felszerelését, sportszerek beszerzését.

many-hatarozat

A pályázat beadása, előkészítése embert próbáló feladat volt, de a következő lépés, a támogatók “felkutatása” talán még nehezebb folyamat. A jóváhagyó határozat nem jelent automatikus forrást, hiszen minden egyesületnek magának kell összegyűjteni a támogatásokat. Szerencsére az önerő előteremtésében a helyi önkormányzat, mint tulajdonos a segítségünkre lesz, sőt, egy párhuzamosan futó pályázat keretében beadott a sportpálya külső fejlesztésre (kispadok, labdafogó hálók, kerítések stb.) egy majd 12 millió Ft összértékű programot, melyet a napokban fog az MLSZ, visszajelzései alapján elfogadni.

Mindezekkel együtt, régi vágyunk valósulhat meg, hiszen évek, évtizedek óta szenvedünk a sportpálya “milyenségével” és hosszú távú terveink, utánpótlás nevelésünk fejlesztésének első, de egyik legnagyobb lépcsőjét ugorhatjuk meg a nyárig, amennyiben a program első lépcsője megvalósul.

A leendő támogatóinkhoz is szólva, ezúton is szeretnénk kérni, a Tisztelt Cégvezetőket, hogy könyvelőjükkel egyeztetve, társasági adófizetési kötelezettségeiknek “rajtunk segítve”, minket támogatva tegyenek eleget. Várjuk felajánlásaikat, segítségüket, hiszen Nekünk ez óriási lehetőség a fejlődésre, Önöknek pedig célzott felajánlás, mely adóbefizetést helyettesít, és adókedvezménnyel is jár!

Köszönjük!

Bővebb információ:
Varga Mihály elnök: 06-20/4006983
[email protected]

A megosztásokat, információ továbbítást is köszönjük a témában!
Előre a siker útján!
Hajrá Mány!”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?