Döbbenet: Kiütötte a Mór II. a Pátkát!

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár előzetesen az esélyek a Mór II. mellett szóltak a Pátka elleni rangadón, mégis meglepő különbséggel ért véget a kilencgólos találkozó.

A Mór II. alapvetően jó formában várta a Pátka elleni bajnokit. A piros-feketék legutóbbi hat meccsükből négyet megnyertek, igaz, éppen a megelőző héten a Szár elleni rangadón szoros csatában ugyan, de vereséget szenvedtek. A Pátka mérlege már koránt sem volt ilyen fényes, hiszen kilenc meccsel korábban, a Pázmánd vendégeként tudott utoljára nyerni még szeptemberben.

A találkozó esélyese a számokat figyelembe véve a hazaiak voltak, nem is váratott sokáig magára az első móri gól. A második percben Nyevrikel találata jelezte, gólzáporra van kilátás. Fojtyik növelte az előnyt, a félidő derekán Vincze is beköszönt, így máris 3-0 volt az állás, amely a szünetig nem változott.

A második félidő is móri góllal kezdődött, Szántó mattolta Kántor kapust. Szántó a hajrá elején megduplázta góljai számát, így már 5-0 volt a vendéglátónak. Nem sokkal később Molnár lőtte a hatodik, majd Tetzli a hetedik és nyolcadik hazai gólt. A végén még Tóth Péter révén szépített a Pátka, így a vége 8-1 lett.

A Mór II. kiütéssel verte a Pátka csapatát - fotó: Móri SE II. facebook
A Mór II. kiütéssel verte a Pátka csapatát – fotó: Móri SE II. facebook

A Mór II. ezzel feljött a hetedik helyre, és még van egy le nem játszott mérkőzése a Videoton Baráti Kör ellen. A Pátka bár biztos távolságra van a kieső zónától, alighanem erősíteni fog a téli átigazolási szezonban.

Mór II. – Pátka 8-1 (3-0)
Mór, vezette: Ibriksz Máté

Mór II: Walczer – Vincze, Hárer, Petruska (Koller 73.), Nyevrikel G. (Szántó 46.), Tetzli, Fojtyik, Dreska, Schábel, Wachtler, Elek (Molnár M. 46.), Loi.
Pátka: Kántor (Tóth J. 46.) – Gárber (Borsos Z. 56.), Tóth Á., Krár, Horgos, Hollósi, Tóth P., Bobory, Füleki, Kántor, Osváth. Vezetőedző: Gál Péter

Gól: Nyevrikel (2.), Fojtyik (20.), Vincze (25.), Szántó (48., 72.), Molnár (75.), Tetzli D. (78., 83.) illetve: Tóth P. (84.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?