Alba Liga III: Először nyert a Freestyle, öt bajnokjelölt a B csoportban

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kiütéses sikert ünnepelhetett a Freestyle az A csoportban, míg a B csoport élmezőnye tovább sűrűsödött. A C csoportban a Pizzafaló megerősítette helyét az élen.

A múlt héten történt a harmadosztályban:

Alba Liga III/A. osztály

Hétfőn a Kincsesbánya szoros meccsen verte a Blekket. A nap rangadója az Öreghegyi Plébánia – Equitas Építő mérkőzés elmaradt. Az SHS hozta a kötelezőt az Elit Alakulat ellen, így fellépett a dobogóra. A Freestyle először nyert, nem is akármekkora különbséggel. A Mancz FC már az első félidőben lerendezte az Árpád DSE elleni meccset. Óriási labdabirtoklási és tudásbeli különbség volt a két csapat között. Cselek, kényszerítők, szép akciók futottak a Mancz FC részéről, míg az Árpád elképzelés nélkül focizott. A másodikban ugyan kiengedtek, két gól is szerzett a „Sulicsapat”, de Csanádiék a második félidőt így is megnyerték. Ezzel továbbra is 100%-osan vezetik a csoportot.

Eredmények:

Alba Liga III/B. osztály

A B csoportban a középcsapatok meccsét az Alba Dégia nyerte. Az élmenők közül a Csoszifaszik magabiztosan intézték el a Harlemet, míg a Karsai az U34-et. A forduló legőrültebb meccsét viszont a Bosszúállók játszották. Már 4-1-re is vezettek a Geo Koll ellen, akiknek sikerült egalizálni 4-4. Aztán 6-6-ig fej-fej mellett haladtak, de a végén jött a dráma. A Geo Koll nyert és ezzel bejelentkezett a bajnoki címre esélyes csapatok közé.

Eredmények:

Alba Liga III/C. osztály

A C csoportban az Akkuker gólgazdag mérkőzést nyert meg, a Sóstó CF is, de ők sokkal nagyobb különbséggel. A K.F.T. hullámvölgybe került, három vereséget szedtek össze egyhuzamban. Az Apukák továbbra is versenyben vannak az első helyért, Kisfaludon keresztül vezetett az út tovább. Látva viszont a Pizzafaló játékát, nehéz lesz őket onnan letaszítani. A fiatal Full Kilét ellen léptek pályára múlt pénteken és már a mérkőzés 3. percében megszerezték a vezetést. Vizi Dániel szerette volna a labdát a félpályáról az ellenfél kapuja elé bejátszani, de az valahogy lecsúszott a lábáról. Így az kapura tartott, ami mindenki megrökönyödésére a hálóban kötött ki. Még nem is tudott felocsúdni a vendégcsapat, mikorra Tiber Szabolcs már kettőre növelte az előnyt. Végig kontrollálta az összecsapást a Pizzafaló, ráadásul Tiber minden megmozdulása életveszélyes volt. Csupor 3-0-ra alakította passzából az eredményt. Tette-vette azért a Full Kilét is a dolgát, megérdemelten szépítettek még a félidő előtt. A szünetben mindkét csapat „igazolt”, a hazaiakhoz Bozai érkezett meg, a vendégekhez Czéhmeiszter. Még talán egyikőjük sem melegedett be igazán, mikor Csupor újabb góljával már 4-1 volt. Eldőlni látszott a mérkőzés, főleg látva a fiatalok arcát. Egyedül Czéhmeiszter pörgött, jól is ment neki, nem nagyon tudták elvenni tőle a labdát. A 33. percben Vizi 5-1-re módosította az állást, utána már egyik csapat sem volt veszélyes a kapura.

Eredmények:

Alba Liga III. osztály

kép 1 / 4

Fotók:

  • Nyerges Krisztián (címlapkép)
  • Bikárdi László
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?