Élcsapatot tréfált meg a Baracs!

Fejér megye, Fejér Megye I

A Martonvásár korán vezetést szerzett a Baracs otthonában, ám a hazaiak 10 perc leforgása alatt fordítani tudtak. A 91. percben született a találkozó utolsó gólja.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“A 21. percben Hacioglu Sinan szerezte meg a vezetést számunkra, de sokáig nem örülhettünk neki, mert két védelmi hiba után a 23. percben Szili Szabolcs egyenlített 1-1. A 31. percben Balogh Dávid jól eltalált lövése talált utat a kapunkba, 2-1.

Mindkét csapatnak voltak helyzetei, nagy csata folyt a pályán, de újabb gól a rendes játékidőben nem született. A 91. percben aztán Kovács Dániel lövését a hazai kapus már nem tudta hárítani, 2-2-re módosítva az eredményt, így sikerült az egyik pontot elhozni Baracsról.”

Baracs–Martonvásár 2–2 (2–1)
Baracs, vezette: Jónás Péter

Baracs: Pék – Fülöp, Csala, Bartók S., Éliás, Badi, Bozoki, Szili Sz. (Sebestyén), Balogh D. (Czifra), Nagy D. (Boldizsár), Varga T. Vezetőedző: Gyalus Zoltán

Martonvásár: Végh – Hernádi, Vörös F., Sinan (Tokodi), Hajdú, Kanyó, Magyar B., Kovács D., Berczi, Molnár A. (Endrefalvi), Cservenka (Madaras). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gólszerzők: Szili Sz. (23.), Balogh D. (31.) illetve: Sinan (21.), Kovács D. (91.)

Forrás: Martonvásári Sport Klub Facebook
Fotó: Zelovits Gábor

Vélemény, hozzászólás?