Egy pontot otthon tartottak a csákváriak a Pátka ellen

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A villanyfényes csákvári estében négy gól született. Hiába vezetett a Pátka két góllal már a negyedik percben, be kellett érnie egy ponttal a listavezetőnek.

Takács Viktor, a Pátka játékos-edzője a következőképpen tudósított a találkozóról:
“Nagyszerű körülmények között, sok néző előtt kezdődött a mérkőzés, ahol a 4. percben már 2-0-ra vezetett a Pátka. Az első percben Fülöp Alex talált be, míg a negyedik minutumban Farkas Gábor beadását Takács Viktor váltotta gólra. Az első félidő további részében a jól játszó Csákvár irányította a játékot, még a félidő előtt Karacs duplázott, 2-2.

A második játékrészben a Pátka volt veszélyesebb, de a helyzetek kimaradtak. Fülöp Alex lövése a kapufáról kifelé pattant, több gól már nem született. Kemény, jó iramú, de sportszerű mérkőzésen igazságos döntetlen született.”

A Bakonycsernye és a Mány is győzött, melynek köszönhetően szorosabb lett az élmezőny. A második helyezett csernyeiek lemaradása négy pontra csökkent, míg a Mány, mely egy mérkőzéssel kevesebbet játszott hat pontra található az éllovas Pátkától.

Csákvár II. – Pátka 2-2 (2-2)
250 néző, vezette: Závotka Csongor (Hajdu Balázs, Szücs László)

Csákvár II.: Molnár – Szabó S. (Barócsi), Hári, Gulyás Gábor, Imrefy (Váli), Gulyás Gergő, Loncsár, Gajdos, Karacs, Tóth Sz. (Mézner), Krausz (Sebestyén). Vezetőedző: Takács József.
Pátka: Csikesz – Orosz (Polányi), Krell, Fülöp, Farkas, Füri, Nagy F., Kővári, Ihász (Rózsa B.), Takács V., Szakács. Vezetőedző: Takács Viktor.

Gól: Karacs (9′, 37′) illetve: Fülöp (1′, 4′)
Sárga lap: 2-3
Kiállítva: Gajdos (83′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM