Dinnyés: Szabó Péter távozik, Tillmann és Tóth visszatér

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tavalyi szezont második helyen záró Dinnyés csapatánál is javában tart a felkészülés. A keret összetételét tekintve komoly változásokra lehet számítani.

Bár úgy tűnt, a következő szezonban is Dinnyésen rúgja majd a bőrt a télen igazolt Szabó Péter, a technikás és agilis belső középpályásra a hamarosan kezdődő szezonban már nem számíthat Kovács András vezetőedző. A hírek szerint ősszel Erdei Balázs sem áll majd a dinnyésiek rendelkezésére.

Visszatérhet azonban hosszú sérüléséből Tillmann Gergő, aki megkezdte már az edzéseket. A kapusként és védőként egyaránt bevethető játékos amolyan ‘Jolly Joker’ szerepkört töltött be az őszi csapatban, ám kispályán elszenvedett sérülése következtében fél évet kihagyni kényszerült. Most újult erővel térhet vissza a pályára, ám nem szeretné elsietni a visszatérést.

Tóth Balázs közel féléves kihagyás után ismét a csapattal készül. Ősszel a Dinnyés harmadik legeredményesebb játékosa volt, ám tavasszal csupán két mérkőzésen lépett pályára. A középpályás ismét találkozhat volt csapatával a Magyar Kupában, a dinnyésieket ugyanis ezúttal is összehozta a sors a kápolnásnyéki alakulattal.

A veterán játékmester, Borbély Tibor nem gondol a visszavonulásra, újabb szezont kezd meg Dinnyésen. A szintén irányító középpályás, Balázsik Márton viszont egyelőre továbbra sem épült fel makacs sérüléséből.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM