Csányi duplája letaglózta a Pusztavámot

Fejér megye, Fejér Megye II

A csurgóiak mondhatni az esélytelenek nyugalmával utaztak felsőházi riválisa otthonába, mégis sikerült meglepetést okozniuk.

A Fehérvárcsurgó trénere így tudósított:

“Mondhatom, hogy két vállalhatatlan mérkőzés után (nem az eredmény, hanem a mutatott játék alapján) utaztunk a dobogóra hajtó Pusztavám otthonába, melynek támadója annyi gólt lőtt, mint a komplett csurgói csapat. Ennek megfelelően határoztuk meg a taktikát, na meg úgy, hogy az előző heti keretből 5 fő hiányzott, de csak egy sérülés miatt, a kezdőnkben pedig 3 kapus kapott helyet.

Első tervünk, a stabil védekezés tökéletesen sikerült, sok-sok bravúrt bemutató kapusunknak ma csak az előre ívelt/oldalról beadott labdákat kellett lehúznia. Támadójátékunk is a tervek szerint alakult, megtették azt a szívességet a hazaiak, hogy hibázzanak: előbb egy rossz beadás került a hosszú alsóba, majd egy sikertelen lesreállítást használt ki támadónk. A gólok mellett kapufát is rúgtunk szabadrúgásból, vagyis amikor lehetett, offenzívek is voltunk.

Remélem, nem kell újabb heteket várni arra, hogy ilyen koncentrált és fegyelmezett játékkal rukkoljunk elő!”

A Fehérvárcsurgó gólzáporos meccsen verte a Vált - fotó: Szeglet Imre Photography

Pusztavám – Fehérvárcsurgó 0-2 (0-0)
Pusztavám, vezette: Rózsa Ádám

Pusztavám: Fülöp – Rozembaum, Véninger F. (Kiss V.), Kocsis D, Májer (Lascsik), Katóka R., Magosi, Molnár A. (Pinte), Véninger B. (Csordás), Kertai, Rácz (Merkatz). Vezetőedző: Kocsis Jenő.
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Veres, Baksa Roland (Kardos Márk), Csányi (Kovács P.), Varga L., Bernáth, Guti, Baksa Richárd, Kaifis (Kardos Marcell), Dreska.

Gól: Csányi (54., 75.)

Vélemény, hozzászólás?