A Bodajk őrzi remek hazai mérlegét

Fejér megye, Fejér Megye II

A Bodajk és a Bakonycsernye játékosai az első félidőben ellőtték a puskaporukat.

A Bodajk tudósítója így fogalmazott:

“Szombaton hazai pályán a Bakonycsernye csapatát fogadtuk abban a reményben, hogy csapatunk a kupa után a bajnokságban is legyőzi őket!

A találkozó azonban nem úgy indult ahogy terveztük, a vendégek támadója Molnár Dávid használta ki védelmi hibánkat és közelről a kapuba lőtt. A csapat azonban összekapta magát és fokozatosan vette át az irányítást, aminek eredményeképp Rózsás Dániel egy begyakorolt szögletvariáció után egyenlített, majd Takács lőtte ki a hosszú alsót amivel már vezettünk is.

A csernyeiek még fel sem ocsúdtak, amikor Tetzl passzával Molnár Tamás ugrott ki és növelte kettőre az előnyünket. A félidő vége eseménydúsra sikeredett, a vendégek egy büntetővel kapaszkodtak közelebb, de örömük nem soká tartott hiszen egy formás támadás végén ismét Molnár volt eredményes visszaállítva a két gólos különbséget. Négy kettővel mentünk tehát szünetre, és mivel a második félidőben mindkét csapat csak helyzetekig jutott az eredmény már nem változott. Tovább őrizzük tehát a hazai pálya veretlenségét!

A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy vendégek támadója Molnár Dávid súlyos sérülést szenvedett, neki ezúton is jobbulást kívánunk és kitartást , hogy minél előbb térjen vissza a pályára!”

Bodajk – Bakonycsernye 4-2 (4-2)
Bodajk, vezette: Wittner József

Bodajk: Csikesz P. – Rózs­ás (Bélik), Orosz, Bregócs, Kovács J., Gergő (Prill), Takács V. (Boros Bálint), Molnár T. (Fülöp), Kovács T. (Varga D.), Tetzl, Kővári B. Vezetőedző: Takács Viktor.
Bakonycsernye: Benis – Schneider, Zách, Boros Bence, Balogh A., Ódor, Hancsák, Fodor K. (Simek), Molnár D. (Vaskó), Mészáros B., Vachtler (Strommer).

Gól: Molnár T. (39., 44.), Rózsás (30.), Takács V. (34.), ill. Molnár D. (12.), Fodor G. (43.)

Vélemény, hozzászólás?