A Cece életben tartotta dobogós reményeit!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fontos győzelmet aratott a hétvégén a Cece, lezárva három mérkőzés óta tartó negatív sorozatát. Sümegi különösen elemében volt, a támadó két perc alatt duplázott.

A Cece tudósítója így fogalmazott:
“Már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést felnőtt csapatunk Gólra törően, néha a védekezést is feladva támadott, de meg lett az eredménye, mert a biztos vezetés tudatában bátran játszhatott és megérdemelt győzelmet aratott. Sümegi két gólt szerzett, rajta kívül még Csizmadia és Bögyös talált be.

Az egész csapat dicséretet érdemel hozzáállásból. Hajrá Cece!”

Fontos győzelmet aratott a Cece az Előszállás ellen - fotó: Cece PSE facebookFontos győzelmet aratott a Cece az Előszállás ellen – fotó: Cece PSE facebook

A Cece e pillanatban negyedik, hátránya három pont a harmadik helyen álló Kulcs együttesével szemben. Riválisuk két meccsel kevesebbet játszott, így a ceceieknek kisebb csodára lenne szüksége ahhoz, hogy az év végén érmes helyen végezzenek, mindenesetre a matematikai esélyt megadták maguknak erre. Az Előszállás e pillanatban a 11 versenyben lévő csapat közül az utolsó helyen áll, de még van esélye, hogy megelőzze a 10. helyen tanyázó Lajoskomárom II. alakulatát.

Cece – Előszállás 4-2 (4-2)
Cece, vezette: Sülyi J.

Cece: Kovács A. – Csizmadia (Bögyös A. 63.), Lakatos, Bognár Zs., Sümegi (Bognár T. 63.), Budai (Barabás 70.), Szabó J., Szabó A., Kovács Z., Bögyös Á., Tóth I.
Előszállás: Húsvéth – Tibold, Balogh N., Kiss Gy., Béres, Bánóczki (Farkas P. 68.), Kiss A., Csontos, Kercza (Bognár P. 68.), Szalai, Bognár M. (Vászon 73.).

Gól: Sümegi (8., 10.), Csizmadia (14.), Bögyös Á. (37.) illetve: Bánóczki (28., 44.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM