Breaking: Lemondott a Kisapostag edzője!

Fejér megye, Fejér Megye III

Bakos Zsolt csapata jól kezdte a szezont, ám a hullámvölgy után a tréner önként felállt a kispadról.

Mi vezetett ahhoz, hogy lemond posztjáról?

Bakos Zsolt: A játékoskeret alkalmas volt arra, hogy célnak a dobogót tűzzük ki (erre realitás még mindig van igaz) és ennek tükrében jól is kezdtük a bajnokságot. 2 győzelem egy döntetlen volt a mérleg, amikor sajnos a csapat részéről a célok eleréséhez nem párosult a tenni akarás, edzésen is és merkőzéseken is sok hianyzónk volt. Ez nem szülhetett mást, mint vereséget Kulcson, majd rendeztük sorainkat es legyőztuk Lajoskomáromot, de jott egy újjabb pofon Alapon. Ezt követően hazai pályán a Cece elleni nagy vereség következett, ahol sajnos már erősen tartalékosan kellett felállnunk.

Már az alapi vereség után elgondolkoztam a tovabbiakon, de kitartotram a csapat melett. Azonban sajnos azonosulnom kellett azzal, hogy az én celom es a játekosok célja teljesen más. Közülük senkire nem haragszom, aranyos, kedves gyerekek, de nem tudnak túllépni a sajat árnyékukon és megelégszenek az aktuális helyzettel.

Milyennek látja a futball helyzetét Kisapostagon?

Bakos Zsolt: Nehez a helyzet Kisapostagon, minimális támogatással üzemel az egyesület, én mivel évekig itt játszottam a megye első osztályban, és mivel itt lakom, ezért segíteni probáltam. Folyamatosan építkeztünk, a tavalyinál már előrébb jártunk.

Van-e elképzelése arról, hol folytatja edzői pályafutását?

Bakos Zsolt: Mivel még friss a lemondásom, a tovabbiakon még nem gondolkoztam, de mivel UEFA B-licenccel rendelkezem, lehetőleg megtalál az a feladat, amely hozzam illik. Évekig dolgoztam a Dunaujváros PASE-nál mint utanpótlas koordinátor, mellette vezetőedzője voltam majd minden korosztálynak, többek kozott dolgoztam az U18 es U16-os csapattal az Nb-1 ben, voltam a tartalékcsapat vezetőedzoje a Megye I-ben, ahol negyedik helyezést értünk el.

Vélemény, hozzászólás?