Brakszátor mesternégyesével nyerte a szezonzárót a Dinnyés! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye III

Az ősszel jelentősen a várakozás alatt teljesítő Dinnyés szépen zárta a félszezont, köszönhetően annak, hogy Brakszátor megtalálta gólvágó cipőjét.

A Dinnyés meglehetősen felforgatott összeállításban kezdte a mérkőzést. Kimaradt a kezdőcsapatból az eddig minden tétmérkőzésen kezdőként pályára lépő helyi legenda, Borbély, valamint a szezon összes tétmérkőzésén minden egyes percet a pályán töltő Tóth. Meglepetésre bekerült viszont Mong és Korponai, akik inkább csak epizódszerepet kaptak eddig.

A kezdeti tapogatózás után Brakszátor szöglete után fejelt Pintér a bal felsőbe, megszerezve a vezetést a Dinnyésnek. Ezt követően Brakszátor klasszikus mesterhármast ért el a szünetig, három ziccert váltva gólra. A vendégek csupán néhány kósza lehetőségig jutottak, komolyabb helyzetig nem.

A szünet után folyamatosan szálltak be a cserék a meccsbe. Hosszabb gólcsend után Brakszátor szerezte meg saját maga negyedik gólját. A sárkeresztesiek Nagy góljával szépítettek a hajrában. A hazai nézők kedvéért még a végén született egy dinnyési gól, Borbély a kint álló kapust átemelve lőtt egy szép gólt, így 6-1 lett a vége.

A különbség ilyen arányban is reális, sőt, amennyiben motiváltabb, koncentráltabb néhány hazai játékos, akár nagyobb arányú dinnyési győzelem születhetett volna.”

Dinnyés – Sárkeresztes 6-1 (4-0)
Dinnyés, 30 néző, vezette: Kupi Zoltán

Dinnyés: Berényi – Kovács T. (Csicsári), Hajdú, Rédl (Pomázy), Erdei – Motel (Sturcz), Sági, Korponai (Borbély), Mong (Tóth B.) – Brakszátor, Pintér. Vezetőedző: Kovács András
Sárkeresztes: Bordács – Keresztes (Molnár M.), Krekó, Pál L. (Varga Z.), Pál I., Veszter (Kerpel), Nagy Á., Imre (Mészáros), Geda, Balogh F. (Polyák A.), Rácz.

Dinnyés - Sárkeresztes

Ajánlott cikkek: