Bicskén készült az EB-re az U19-es válogatott

Fejér megye, Fejér Megye I

Két napot tréningeztek a jövő reménységei a Kerecsendi Márton utcai sporttelepen.

Hétfőn és kedden a Bicskei Torna Club Kerecsendi Kiss Márton utcai sporttelepén készült jövő heti EB-selejtezőire Magyarország U19-es labdarúgó válogatottja. A Köntös Dániel pályamester és csapata által remekül előkészített füves pályára azért esett a választás, mert a csapat budapesti főhadiszállásáról különbusszal röpke félóra alatt elérhető a létesítmény és nyugodt körülmények között, zavartalanul készülhettek a fiúk a fontos, Szlovénia, Koszovó és Ausztria elleni ütközetekre.

Németh Antal szövetségi edző, ifj. Bene Ferenc pályaedző és Illyés Dániel kapusedző pörgős, elsősorban taktikai elemek gyakorlására épülő foglalkozásokat tartottak mindkét napon, hétfőn délelőtt és délután, kedden pedig délelőtt. Szoboszlai Dominik (RB Salzburg) és a csapat többi légiósa előreláthatólag a hétvégi bajnoki mérkőzése után csatlakozik a kerethez.

A férfi U19-es selejtező torna október 10-én szerdán kezdődik meg, a magyar csapat 20.15-től az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja a szlovénokat. Október 13-án szombaton 19.30-tól Koszovóval játszunk Telkiben, október 16-án kedden 15.30-tól pedig Ausztria lesz az ellenfelünk, szintén Telkiben. A selejtezőkre mindhárom alkalommal – szurkolói regisztrációs kártya nélkül – ingyenes lesz a belépés! Az M4 Sporton az U19-es csapat meccseit is élőben lehet nézni, mindhármat közvetíti a csatorna.

Az U19-es válogatott az elmúlt két évben túljutott az Eb-selejtező első szakaszán, ez ebben az évben is határozott cél. A korosztály játékosai Eb-rutinnal is rendelkeznek, másfél éve, az U17-es csapat tagjaiként részt vettek a horvátországi kontinenstornán, ahol a 6. helyet szerezték meg.

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?