Bakonycsernye: Magabiztos győzelem a Csór ellen!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sorozatban 12. győzelmét aratta a Bakonycsernye a Megye II-es bajnokságban. Az első tavaszi mérkőzésen a Csór volt az ellenfele a bányászoknak.

A Bakonycsernye tudósítója így fogalmazott:
“Az elmúlt hétvégén a Megye II-es osztályban is elkezdődtek a bajnoki mérkőzések, ahol a felnőtt csapatunk a Csórt látta vendégül, igaz Móron, a műfüves pályán.

Benis Márk (a bal szélen feketében) juttatta előnyhöz a Csernyét
Benis Márk (a bal szélen feketében) juttatta előnyhöz a Csernyét

Mindkét csapat nagy elánnal kezdte a mérkőzést, de gólt csak a mi csapatunk tudott szerezni. Előbb Benis Márk (a képen bal oldalon, feketében) a 8. percben, majd a 27. percben Ódor Ákos volt eredményes. A télen megerősített csóri csapat csak helyzetekig jutott, de a védelmünk állta a rohamokat, így a végére már az elfáradó ellenféllel szemben magabiztosan tartotta meg az eredményt, győztünk 2-0-ra.”

Bakonycsernye – Csór 2-0 (2-0)
Vezette: Cseh Roland

Bakonycsernye: Spandler M. – Balogh A. (Varga J.), Benis Márk (Strommer), Fodor (Molnár Á.), Fojtyik – Kadlecsik (Boros), Kovács D. (Csapcsár), Mészáros B., Ódor – Schneider, Varga A.
Csór Truck-Trailer: Jankovics – Cserna, Kellner, Kocsis B., Kovács Z. – Néma (Vári), Nyakas, Právics, Salacz Z. (Nagy K.) – Szabó I. (Balázsik), Szele (Schöffer, Katona).
Gól: Benis Márk (8.), Ódor (27.).

Utánpótlás:
Az utánpótlás csapataink még nem kezdték meg a bajnoki küzdelmeket, jelenleg folynak az edzések és egy-egy edzőmérkőzés is szerepelt már a programban.

U16: Bakonycsernye – Bodajk 2-6
Ifi: Bakonycsernye – Csetény II. 5-0

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM