Aranyérmes a Perkáta!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Perkáta behozhatatlan előnyre tett szert az Előszállás csapatával szemben, miután Mezőszilason kiütéses győzelmet arattak Kerekes Béla tanítványai.

A Perkáta egészen elképesztő mérleggel várhatta a Mezőszilas elleni találkozót. A Kerekes-csapat 20 mérkőzésből 18-at megnyert, április végén legnagyobb riválisát, az Előszállást is 7-0-val küldte haza. Innentől csupán két kérdés marat: mikor lesz hivatalosan is bajnok a Perkáta, valamint mikor éri el a csapat a 100 rúgott gólt.

Ez a két esemény egy napon következett be, nevezetesen az utolsó előtti fordulóban a Mezőszilas otthonában. A Perkáta a szokásos, ellentmondást nem tűrő elszánt játéka meghozta gyümölcsét.

Az Előszállás hátrányát akkor sem tudná ledolgozni, ha a Perkáta kikapna a zárófordulóban a Nagylók ellen, míg az Előszállás hátra lévő mindkét találkozóját megnyerné. A 2017/2018-as szezon bajnoka a Megye III-as Dél csoportban tehát a Perkáta, mely jövőre a Megye II-ben mérettetheti meg magát.

Mezőszilas – Perkáta 0-4 (0-2)
Mezőszilas, vezette: Bécs Krisztina

Mezőszilas: Papp – Kiss, Fehér, Szilágyi, Gógán, Sülyi, Nagy, Paulovics, Bódai, Ferencz, Bajor.
Perkáta: Kovács Á. – Kovács R. (Tóth J.), Reith, Fazekas (Bartók), Galkó (Gászler F.), Tóth A., Kovács K. (Pintér), Kántor, Ferencz, Kis, Sőregi (Vászon). Vezetőedző: Kerekes Béla

Gól: Kis N. (29., 35.), Sőregi (55., 61.)

Fotó: Perkátai SE / Gaszi Sport Video

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?