Alba Liga: Meglepetések a zárófordulóban

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Akadt néhány furcsa, megmagyarázhatatlan eredmény.

Alba Liga Alap A csoport, 12. forduló

A dobogósok kiléte már korábban eldőlt, a kiesés ellen azonban még két csapat küzdött a zárókör során. A New Dream Team utoljára márciusban nyert meccset, egész 2019 során csak a Videoton Baráti Kör és az Öreg Sam csapatát volt képes legyőzni, most mégis legendás sikert ért el a korábban dobogóért küzdő Fehrer Hungária ellen. Több ez, mint feltámadás? A New Dream Team mindenesere bennmaradt, a Videoton Baráti Kör papíron búcsúzik, ám mivel minden évben lényegében minden csapat abba az osztályba nevez, ahová kedve szottyan, a VBK nevével könnyen lehet, hogy az új kiírásban is találkoznak az Alap csoportok, avagy a másodosztály tagjai.

A mesterlövészek listáján Takács Márió Zoltán végzett az élen aki nem kevesebb mint 51 gólt jegyzett a Konrták színeiben.

2019. május 27. hétfő
Kutyaütők – Videoton Baráti Kör 4-1
M7 Bistro – Kontrák 3-6
Fehrer Hungária – New Dream Team 2-5
Öreg Sam – Fehérvár Junior 2-1

Alba Liga Alap B csoport, 12. forduló

Pótolták a B csoportban is az elmaradt meccseket, persze csak azokat, ahol nem zárták ki egyik felet sem a pontvadászatból. A már bajnok Csosiszfasziknak belefért, hogy elbukja a Homeopátia elleni meccset, így a Homeopátia lett a bronzérmes. Az ezüstérmes Extrem sem szerzett pontot, az Öreghegy győzte le őket.

A gólkirály az Est Nec Urdel csatára, Cser János lett 29 találattal.

2019. május 28. kedd

Öreghegy FC – Extrem 6-2
Csoszifaszik – Homeopátia 3-6

Alba Liga Alap C csoport

Egyetlen eredmény futott be május 30-a óta az adatbankba, melyből kiderül, hogy a Szépluck a Fortuna elleni sikerrel zárta a szezont a dobogó harmadik fokán. A többi eredményről nem érkezett hír, nem volt elegendő idő az utolsó meccs lefújása óta eltelt több mint 80 óra során arra, hogy elkönyvelésre kerüljenek. Igaz, sok izgalomra nem lehet számítani, a bajnoki cím és a kieső kiléte már korábban eldőlt. Legfeljebb az FC Csel-Szi és a B-Team cserélhet helyet a tabellán, amire minden sansz meg is van.

A csoport gólkirálya a beérkező információk alapján Bádogos-Greco Petrol játékosa, Bánfalvi Balázs lett 31 góllal úgy, hogy a Bádogos csak fél szezont időzött az Alap csoportban.

2019. május 30. csütörtök

FC Szépluck – Fortuna FC 3-2
B-Team – Alba-Csavar –
Mástészta – FC Csel-Szi –
Expanzió-Blachkill – Városgondnokság SE elmaradt

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?