A zárófordulóban is hengerelt a Bicske! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három góllal múlta felül a Baracsot Dragan Vukmir legénysége.

A Bicske tudósítója így írt:

“Rendhagyó tudósításunk egyben útibeszámoló is a fejér megyei I. osztályú bajnokság zárófordulójáról. Szombaton reggel népes konvojjal indult útnak Lepsénybe a Bicske Tigers szurkolói csoport, hogy méltóképpen ünnepelje az ifjúsági csapat bajnoki címét. Az első alkalommal a záróforduló után – a legjobbkor – élre álló bicskei fiatalok fejezték be azt a remekművet, amit a BTC labdarúgói ebben az idényben produkáltak, hiszen egyaránt bajnok lett a felnőtt első és második, valamint az U19-es csapat is. Összesen 389 gólt termeltek az ellenfelek hálójába és mindhárom versenysorozatban ők adták a gólkirályt, Móri Tamás 27, Nagy Károly 25 (III. osztály), Cserkuti István pedig 40 (U19) találattal lett a legjobb mesterlövész. A lepsényi ünneplés után a szurkolói csoport közösen koccintott és ebédelt a bicskei klubvezetőkkel, majd tovább utaztak Baracsra a felnőtt gárda idényzáró bajnokijára, sőt az esti órákban Bicskére érve még együtt szurkolták ki a Liverpool BL-győzelmét is.

Baracson csak a hazaiak számára volt tétje a mérkőzésnek, ugyanis hátulról a harmadik csapatként is kieshetnek bizonyos körülmények számukra szerencsétlen együtt állása esetén, például nem jut fel a bajnok az NB III-ba, de onnan kiesik csapat Fejér megyébe. Nem véletlenül érdeklődött a mérkőzés alatt a Martonvásár az eredmény alakulásáról. Móri Tamás sérülése miatt nem kockáztatott Vukmir Dragan az osztályozók előtt, így a rutinos csapatkapitány a kispadról figyelte a mérkőzést. A Bicske a Zelizi 0 – Solt 6, Sötét 7, Molnár 7, Madarász 6 – Lak 6 – Tornyai 6, Nagy 6, Varga 6, Peinlich 6 – Rigó G. 6 összetételben kezdett, míg csereként Farkas 5 (59.p. Varga helyett), Veres 6 (68.p. Madarász helyett), Rigó M. 0 (78.p. Zelizi helyett) és Harangozó 0 (78.p. Peinlich helyett) kapott lehetőséget.

A mérkőzést gyorsan eldöntötte a vendégcsapat, a 11. percben Rigó segítségével Varga játszotta magát tisztára középen és 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt (0-1). A 25. percben Peinlich szúrta rá jó 20 méterről, Ásványi kapus azonban olyan szerencsétlenül tenyerelt a lövésbe, hogy a labda fölötte a kapuba hullott (0-2). A 38. percben Nagy passzát Tornyai lőtte rá 16 méterről nem túl erősen, a lövés az ötösön felpattant a talajon és alaposan becsapva Ásványit a kapuba pattant (0-3).

Bár keményen védekezve becsületesen küzdött mindkét csapat a második játékrészben, az egyenetlen talajon a Bicske képtelen volt a megszokott technikás összjátékát játszani, így a végefelé már mindkét gárda a megváltó sípszót várta. Kettő hiányzott a bajnoknak a 100 gólhoz, nem jött össze, de ilyen bicskei tavasz után talán ez a legkisebb probléma, imponáló 12 pontos különbséggel, 25 év után lett újra I. osztályú bajnok a Bicske. Második a parádés tavaszi menetelést produkáló Sárosd lett, hiszen csak Bicskén (0-6) és Sárbogárdon (0-5) szaladtak bele egy-egy méretes zakóba, azon kívül mindent megnyertek, többek között oda-vissza megverték a szintén sokáig bajnokesélyes, végül bronzérmes Mórt is. A BTC bizakodva várja az MLSZ keddi (10.00) osztályozó sorsolását, ahol szerencsés esetben osztályozó nélkül, azonnal is “elnyerhető” az NB III-as tagság. Úgy tudjuk, legalább 5 megyei bajnok nem vállalta az osztályozókat vagy nem kért illetve kapott NB III-as licencet.”

Baracs - Bicske

kép 1 / 10

Baracs – Bicske 0-3 (0-3)
Baracs, vezette: Pekker Bálint

Baracs: Ásványi – Bartók S., Tóh, Szili, Németh (Prókai 54.), Badi, Topp, Parádi, Nagy D. (Sebestyén 24.), Varga T.
Bicske: Zelizi (Rigó M. 78.) – Sötét, Lak, Madarász Á. (Veres Á. 68.), Nagy D., Peinlich (Harangozó 78.), Solt, Molnár, Rigó, Varga Z. (Farkas M. 59.), Tornyai.

Gól: Varga Z. (12.), Peinlich (25.), Tornyai (38.)

Fotók: Juhász Alexandra Georgina és Gombás István

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?