Alba Liga: Csak a C csoportban maradt nyitott kérdés

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Liga Alap A és B csoportjában eldőlt, mely csapatok végeznek az első két helyen, ám a C csoportban még komoly harc várható a feljutásért, bár a Bádogos már biztos első.

Az összevont felsőbb osztályban történt a múlt héten.

A csoport

Az alap A osztályában a Focidrukker 6 csapatos bajnokságában már találkozó és egyébként már egymás ellen több edzőmeccset is játszó Fortuna és Szfinx meccs nyitotta a napot. Mindkét oldalon több hiányzó volt, a hazaiaknál Szakács Endre és Berkes Balázs, a vendégeknél Rottman Sándor és Orosz Attila. Tapogatózva kezdtek a csapatok, az első negyed órában a kapuk alig forogtak veszélyben. A 17. percben egy bedobás után Horváth Ferenc akrobatikus mozdulattal jutatta a hálóba a labdát, vezetett a Fortuna. A félidei eredmény is ez volt. Fordulás után, helyzet helyzet hátán maradt ki a Szfinx részéről, miközben szabó Attila kettőre növelte az előnyt. Szabadrúgáshoz jutott a csíkos mezes csapat egy lerántás után, melyet ő a sorfal között ellőtt labdával gólra váltott. Ma nem volt átütőerő a Szfinx játékában, ezt Szabó újabb góllal büntette. Bellér ugyan még szépített, melyre felpörögtek az események, de szabó Attila egy ajándék-góllal lezárta a találkozót.

Eközben a másik pályán a Renegate 0-2-ről felállva, csak az utolsó percekben tudta verni az eddig pont nélkül álló Öreg Sam-et.

Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés a Rolomesternek a Fehrer ellen. Két perc alatt két gólt is berámoltak gyorsan Petruskáék, a 8. percben pedig már 4-0-ra is vezettek. Igaz, Riegler Andrásnak kellett a kapuba állni, a későn érkező Csohány helyett. Aztán éledezett a Rolo, szünetig feljöttek 4-3-ra. Petruskáék azonban mindenáron pontokkal kalkuláltak ma, ezért a második félidőben be is biztosították azokat.

Érdekes meccs volt a Győzes Gólig – Blackhill. Kiss Szabolcs révén a hazaiak szereztek vezetést, majd Rados Gergő két gólja két percen belül már Blackhill győzelmet prognosztizált. A szünet előtt azonban egyenlített a piros-kék csapat, és újra nyitott volt a kérdés. Sőt, 4-2-re elhúztak a második részben Kissék, nehéz feladat elé állítva a fiatalokat. Ők a bajnokság során már többször felálltak hasonló helyzetből, miként ma is. 4-4 lett a vége.

A Szépluck a jó formában lévő és mostanában gólérzékeny Horváth Attila révén a 20. percben 2-0-ra vezetett. Molnár Zoltán szépítő góljára szintén ő válaszolt és hűtötte le a kedélyeket (3-1). Aztán amikor Budai András által két percen belül kiegyenlített az Est Nec Urdel, megmutatta a Szépluck, miért is esélyese a csoportnak. Két percen belül ebben a kritikus szituációban ők is kettőt rúgtak, ezzel kétséget sem hagyva a győztes kilétével kapcsolatban.

Alba Liga Alap A csoport, 10. forduló

Fortuna FC – Szfinx Autósiskola 4-1
Renegate AC – Öreg Sam 3-2
Rolomester.hu – Fehrer Hungária 3-6
Győztes Gólig – Expanzió-Blackhill 4-4
FC Szépluck – Est Nec Urdel 5-3

alba a

B csoport

A múlt héten meglepetést okozó Triád a Masterplast ellen lépett pályára. Most is sikerült meglepetést okozniuk, 11-et kaptak… A szebb napokat is megélt, eleddig egy pontos Spiki ezt a pontszámot az Extrém ellen sem tudta növelni. A New Dream Team kihasználta a Kutyaütők széteső időszakát és három ponttal gazdagodott. Óriási meccset játszott az Albapark és a Kontrák. 2-0-ra, majd 5-2-re is vezettek a fiatalok, amikor az Albapark kiegyenlített. Ekkor már csak három perc volt hátra és bármi lehetett. Az is, hogy jött Monori és két gólt berámolva megnyerte a Kontráknak a meccset. Csapata így a harmadik helyért folytatott harcban nagy lépést tett annak megszerzéséért, főleg úgy, hogy a Városgondnokság csak egy döntetlenre volt jó a Sliver ellen.

Alba Liga Alap B csoport, 10. forduló

Triád FC – Masterplast 2-11
Spiki – Extrem 2-7
New Dream Team – Kutyaütők 2-1
Albapark – Kontrák 5-7
Silver-Plan Kft. – Városgondnokság SE 5-5

 

alba b

C csoport

A Four-Trans szűken, de hozta a Denso elleni kötelezőt. A Fehérvár Junior bő fél óráig tartotta a lépést a Bádogossal. Az utolsó 20 percben viszont már csak momentumai voltak a narancsmezeseknek, a Bádogos részéről Totsche Gergő villogott. A B-Team három gól különbséggel verte a gödörbe került Mástésztát.

Alba Liga Alap C csoport, 10. forduló

Four-Trans – Denso 4-2
Fehérvár Junior – Bádogos 3-9
Öreghegy FC – Alba-Csavar 5-6
B-Team – Mástészta 5-2
FC Csel-Szi – SÁG Építő 5-3

alba c

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?