Kispályás meccsajánló: Az utolsó forduló programja az ünnepek előtt

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A téli pihenő előtt még számos izgalmas kispályás meccs van kilátásban. Kedden összecsap a Masterplast a Homeopátiával, csütörtökön pedig a Ság és a Four Trans mérkőzik meg.

Decemberben első hetében az utolsó fordulókhoz érkeztünk. Nézzük, mit ajánlunk Önöknek.

Hétfőn a Főnixben mindenféleképpen a Fehrer – Szépluck rangadót. A Szépluck szeretné megnyerni a csoportot, amihez a jó formába lendült Fehrer Hungária legyőzése kell. 19.15 hátsó pálya.
A Sárépszer 20.15-kor valószínűleg nem fog hibázni az Est Nec Urdel ellen, ezzel egyidőben a Blackhill a Rolomesterrel küzd. A napot a Fortuna – Öreg Sam zárja 21.15-kor.

Kedden a B csoport rangadóján az első hely a tét. Végre összecsap a Masterplast és a Homeopátia. 20.15 első pálya. Előtte lehet választani a Kontrák – New Dream Team vagy a Kutyaütők – Spiki közül. Vagy menjünk ki a Tóvárosra a Karsai – Iuridica meccsre 19 órára. Sajnos a Főnixben a Városgondnokság – Albapark elleni meccse egybeesik a főmérkőzéssel, pedig ez is jónak ígérkezik.

Szerdán jó meccsek lesznek a Tóvárosban, ahol az Alba Dégia az első Csoszifaszik dolgát igyekszik megnehezíteni. Utána 20 órakor a Vérnarancs szeretne visszatérni a helyes útra a Bosszúállók ellen.

Csütörtökön zárul az ősz az alap C csoportban. Hatalmas a tét 19.15-kor kezdődő Ság – Four-Trans meccsen, ugyanis Ság győzelem esetén ők kerülnének a felső rájátszásba. 20.15-kor a Csel-Szi az Alba Csavar ellen, míg a Junior a Mástészta ellen lép pályára. A 21.15-kor kezdődő Bádogos Blue Death elleni összecsapásán csak a gólkülönbség lehet kérdés.

Pénteken nem rendeznek már mérkőzéseket.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?