Alba Liga: Harmadosztályú kitekintő

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A III/B csoportban még 4 csapat verseng az őszi elsőségért, a III/C-ben viszont elhúztak a Pizzafalók.

Alba Liga III/A

A csoportban a Kincsbánya gólt sem kapva verte a Freestyle-t, az Equitas még simábban a Blekket. Az Öreghegyi Plébánia megszenvedett az Árpáddal, de őket az előző fordulóban az Equtas is csak nehezen verte (4-3). Az élen továbbra is pontveszteség nélkül az újonc Mancz FC áll, akik tényleg mészároltak a múltkor (16-1), mostani ellenfelük pedig nem tudott kiállni. A halasztásba nem mentek bele, biztos elrettentette őket az előző eredmény.

Kincsesbánya – Freestyle SFV 5-0
Equitas Építő – Blekk 12-2
Elit Alakulat – Depónia 1-3
Öreghegyi Plébánia – Árpád DSE 2-1
Mancz FC – Logparts FC 5-0

alba3a

Alba Liga III/B

A Karsai, ha nehezen is, de behúzta az Ivanics ellen a három pontot. Így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért. Ez a csoportban a legkiegyenlítettebb, azért is, mert a Vérnarancs elszenvedte első vereségét. Győzelmével a Geo Koll a második helyre lépett fel. A Csoszifaszik szabadnaposként figyelték az eseményeket és láthatták azt, hogy a Bosszúállók kiszálltak a végső versenyből. Az Alba Dégia ellen elszenvedett, meglepően nagyarányú vereség után visszacsúsztak a hatodik helyre.

Ivanics Kft. – Karsai Alba Kft. 2-4
Iurdica FC – Tekergők 1-0
Geo Koll – Vérnarancs 6-1
FC Bosszúállók – Alba Dégia 1-7
Harlem FC – U 43 0-3

alba3b

Alba Liga III/C

Itt a múlt héten véget értek a csatározások, mert 10 csapat lévén, kilenc fordulóban mérik össze erőiket a csapatok. De nem is akármilyen meccsekkel zárult az ősz, hiszen az első a másodikkal csapott össze. Azonban az Apukák gyengébb napot fogott ki, a szinte a teljes kerettel megjelenő Pizzafaló ellen. Sem ifjabb Csányinak nem ment, sem Raffainak. Utóbbi próbált hátul is maradandó alkotni, mikor visszalépett a védelembe. A Pizzéria ma ellenfele fölé nőtt és 100 %-osan vezeti a csoportot. Ezután egy másik hasonlóan fontos mérkőzés következett, mikor a Full Kilét és a Sóstó CF játékosai foglalták el a Tóváros parkettjét. Kemény, férfias összecsapás volt, ahogy egymásnak feszültek. Keménykedett a Sóstó, de állta a sarat a még fiatalabb csapat. 0-0 volt a félidő, de ehhez az is kellett, hogy Fülöp Ákos kihagyja a meccs addigi legnagyobb helyzetét, mikor egyedül vezette a kapusra a labdát. Aztán a második félidőben már gólokat is láthattunk. Rögtön az elején megszerezte a vezetést a Sóstó, Tóth találta a kapuba. Nem fogta meg nagyon a bekapott gól a Kilétet, pár perccel később Czéhmeiszter gyönyörű góllal egyenlített. A kilencesen, két védővel a nyakában talpával húzta lövésre magának a labdát, amit fordulásból a felső sarokba is vágott. Aztán a sóstói Fülöp Alex percei következtek, amivel el is dőlt a rangadó. Kontrákból, a kapust is kijátszva lőtte góljait. Csapata ezzel fellépett a dobogóra, és ott várja a tavaszt.

Akkuker Bt. – Team Boiler 7-1
Respect FC – K.F.T 3-3
Alba Bádog – Mentavill-Kisfalud FC 4-2
Pizzafaló Pizzéria – Apukák FC 5-0
Sóstó CF – Full Kilét 4-1

alba3c

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?