A Vasastól igazolt az LMSK, Teqball asztalra is szert tett a klub!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lepsény labdarúgó csapata megerősödve várja a vasárnap rajtoló 2017/2018-as idényt: a klub kerete négy játékossal bővült, egyetlen távozó sem volt.

Az LMSK facebook oldala a következőképp számolt be a nyári fejleményekről:

“Csapatunk vasárnap 17 órakor Jenőben lép pályára a Fejér Megyei Kupa első körében.
A felkészülést már két hete elkezdtük, valamint túl vagyunk a betervezett edzőmérkőzéseken is. A tavalyi keretet sikerült egyben tartani, távozónk nem volt. Négy új igazolást tudunk bejelenteni:

  • Bocskai Bence (Balatoni Vasas)
  • Balla Bence (Szabadbattyán)
  • Kis-Orsolya Attila (VBK)
  • Szántó Dániel (egy év kihagyás után visszatért csapatunkhoz)

A 2017/18-as bajnoki szezon augusztus 12-13-án rajtol, maradtunk a Déli csoportban. U-19-es csapatunk az új szezonban a Megyei I. osztályban lesz érdekelt. Sok szeretettel várunk mindenkit a mérkőzéseinkre!”

Az LMSK pályázat útján szert tett egy Teqball asztalra is, a játéktér már elkészült. Kovács István elnök a következőképp fogalmazott:

“Közös összefogással elkészült a pályázati úton nyert Teqball asztal játékterének kialakítása. A 10 x 8 méteres térkövezett játékteret két nap alatt megfeszített tempóban sikerült kivitelezni. A Teqball asztalt ezután központilag rögzítik a pályán. Ezúton is nagyon köszönöm mindazoknak a segítségét, akik valamilyen formában biztosították a pályához szükséges anyagokat, eszközöket, földmunkát stb. és hozzjárultak a megvalósításhoz (Önkormányzat, Salamon Béla, SIBO Kft. Domozi Emília, id. Burján István, Vajda Vince, Kalapács Ferenc, Soma-Team Kft., Orszáczki András, Horváth Szabolcs), továbbá a résztvevők munkáját, akik a kis létszám miatt sokat dolgoztak, hogy időben elkészüljünk.”

A Teqball asztal játékterének kialakítása megtörtént Lepsényben - fotó: LMSK
A Teqball asztal játékterének kialakítása megtörtént Lepsényben – fotó: LMSK
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?