A távozók ellenére pozitívan várja a szezonkezdetet a Perkáta

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gazdaságilag és szakmailag is biztosított a Peru jövője.

A Megye II-es Dél csoport ezüstérmese háza tájáról sorra jöttek a hírek, hogy számos játékos elhagyja a csapatot. Összesen 11-en igazoltak el a Perkátától eddig a nyáron.

Klein Attila, a Perkáta vezetőségi tagja azonban eloszlatta a kételyeket, melyek a csapat működésével kapcsolatban felmerültek. Mint elmondta, Kerekes Béla minden előjel nélkül állt fel a 2018/2019-es szezon tavaszának közepén a perkátai kispadról. A tréner vezetésével harcban állt a csapat a bajnoki címért, ám a közelgő rangadók előtt elköszönt a klubtól Kerekes, bár anyagi és erkölcsi támogatást is kapott a Perkáta együttesétől. Az első csapat játékoskeretét Klein Attila szerint indokolatlanul nagyra duzzasztotta a korábbi vezetőedző, de mivel szabad kezet kapott a játékoskeret kialakítása terén, így nem korlátozták.

A Perkáta a hírek szerint képes pótolni minőségben és mennyiségben is a távozókat, de nem szeretnének 20 fős kerettel nekivágni az új idénynek. A perkátai kötődésű Vaskó József irányításával működik a csapat Kerekes Béla távozása óta, szintén szabad kézzel rendelkezik. Nyolc új játékos érkezése borítékolható, hamarosan a hivatalos bejelentések is megtörténnek a klub részéről, közülük ketten az U19-es csapatban is pályára léphetnek majd.

“A Perkátai SE gazdasági helyzete stabil, a működés biztosított” – zárta gondolatait Klein Attila.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “A távozók ellenére pozitívan várja a szezonkezdetet a Perkáta

Vélemény, hozzászólás?