Szétszedik a Mezőfalvát, átalakul a Martonvásár

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mindkét csapattól 5-5 játékos távozik az eddigi bejelentéseken felül.

Mezőfalva

A hosszas huza-vona után végül a Megye III-ban induló mezőfalviaktól újabb játékosok távoznak. Méghozzá három meghatározó játékos, akik tagjai voltak az utolsó, Lajoskomárom elleni ominózus fiaskónak, mely akár az utolsó szöget is jelentheti a csapat koporsójában.

Tóth Norbert 23 bajnokin lépett az előző szezonban pályára a Mezőfalva színeiben, egy híján mindegyik alkalommal kezdőként, ő Géderlakra igazol. Sági József, aki 11-szer volt kezdő, 11-szer csere, szintén Gederlakra teszi át székhelyét. E különítményhez csatlakozik Facskó József Tamás is, ő 24-szer szerepelt a kezdő 11-ben.

Nagy Márk 25-ször volt kezdő, ő Hartán folytatja a hírek szerint. Paget Olivér 27 alkalommal lépett pályára a mezőfalvi gárdában, 26-szor kezdőként, ő Sárbogárdon szerepel ősztől. Az már korábban eldőlt, hogy a 17 meccsen kezdőként, 6 alkalommal csereként szereplő Szabó Ervin Vajtára teszi át székhelyét.

A klub a közelmúltban egyedül Horváth Patrik Markó érkezését jelentette be, akit a Nagykarácsonytól sikerült megszerezni.

Martonvásár

Több játékos is érkezik a Főnix együttesétől, az újaknak pedig kell a hely, így többen csomagolnak.

Vörös Ferenc és Cziklin Roland egyaránt 24-24 bajnokin jutott szóhoz a legutóbbi idényben, ám az új szezont új klubnál kezdik meg. Vörös Törökbálinton, Cziklin Gárdonyban rúgja majd a bőrt.

A Kajászó ellen több játékost is kipróbált a Martonvásár
A Kajászó ellen több játékost is kipróbált a Martonvásár

Kilenc bajnokin védte a Martonvásár kapuját Nebucz Márk a 2018/2019-es szezonban, ő visszatér a Megye II-be régi csapatához, az Adonyhoz. Peremembernek számított 10 pályára lépéssel Vereb Dániel, ő szintén a Megye II-ben, Rácalmáson folytatja.

Eligazol a 18 esztendős tehetség, a Videoton FC-től érkező Nagy László Károly. 9 meccsen lépett pályára az előző pontvadászat során, új klubja a Megye III-as Dég lesz, ami mindenképp meglepő.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?