A renitens szurkolón akarja behajtani a büntetést a vármegye hármas csapat, de ő nem akar fizetni

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A klub részéről a lépés logikus, ám a szurkoló nem akar belemenni ebbe.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a Kajászó SE 60 ezer forintos büntetést kapott a Pázmánd-Kajászó vármegye hármas mérkőzésen történtek miatt. A találkozó 64. percében szurkolói rendbontás történt, meg is kellett szakítania a mérkőzést a játékvezetőnek. Négy perccel később folytatódhatott csak a játék.

Az incidens egy vendég szurkolóhoz köthető, aki a körülötte lévőket inzultálta. Végül verekedésre is sor került. A pázmándi rendezők kihívták a rendőrséget.

A járőrök a találkozó lefújását követően értek ki a pázmándi pályához. A renitens kajászói szurkoló velük sem úgy viselkedett ahogy kellett volna. Végül bilincsre verve vitték el a rendőrök.

A Kajászó SE azt szerette volna, ha a botrányt okozó szurkoló kifizeti a klubra kiszabott büntetést. Ezt maga Bőke Tamás, a klub elnöke árulta el a FEOL számára.

A kajászói egyesület elnöke elmondta, nem először volt gond az adott szurkolóval. Nagyjából másfél évvel ezelőtt egyszer már eltiltották a meccsek látogatásától fél évre.

Ezt követően egy évig nem volt vele gond, most azonban ismét vállalhatatlanul viselkedett. A büntetés a kis költségvetésből gazdálkodó kajászói csapatot érzékenyen érinti.

A kajászóiak keresik a megoldást arra, hogy távol tudják tartani a szurkolót a meccsektől. A csapat pályája nincs körbekerítve, ez óriási összegeket emésztene fel.

Azt, hogy mi váltotta ki az indulatokat a szurkolóból, nem lehet tudni. A pályán kirívó szabálytalanság nem történt, mindössze háromszor villant a sárga lap a mérkőzés során. A játékvezető egy büntetőt is ítélt a kajászóiak számára, amit értékesítettek is.

Amikor a balhé kirobbant, éppen 2-2 volt az állás. Az eredmény később már nem változott, megosztoztak a pontokon a csapatok.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?