A Mór II. döntött a bronzérem sorsáról!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy rangadóra került sor Móron, ahol az ötödik helyen álló Mór II. a dobogóra pályázó Szárt fogadta.

Az ősszel a Szár izgalmas meccsen 2-1-re verte a Mór II. csapatát, ezúttal is hasonlóan szoros végereményre lehetett számítani. Mindkét gárda győzelemben reménykedett, a móriak éppen aktuális riválisukat szerették volna megelőzni a tabellán, míg Lacza Albert együttesének a bronzérem megszerzéséhez volt elengedhetetlenül szüksége a három pontra.

A hazaiak nekiestek ellenfelüknek, Mihai már a hatodik percben megszerezte a vezetést a Mór II. számára. A második félidő is a hatos szám bűvöletében telt, ugyanis Fojtyik a 66. percben lőtt újabb gólt, ezzel el is dőlt a pontok sorsa. A vendégek erejéből ezúttal a szépítésre sem futotta.

A születésnapos Koller Gábor tehát győzelmet ünnepelhetett társaival, ami egyben a harmadik hely sorsa felől is döntött. A Bodajk ugyanis egy pontot szerzett a Csór ellen, így egy fordulóval a vége előtt öt egységre nőtt előnye üldözőjével szemben – mely most már a Mór II.

Mór II. – Szár 2-0 (1-0)
Mór, vezette: Stumpf Tamás

Mór II: Walczer – Rozembaum, Erni, Schábel, Monostori (Nyevrikel Gergő), Fojtyik, Koller (Nagy), Dreska, Wachtler, Mihai, Elek.
Szár: Szabó – Fenyvesi, Kovács B. (Orbán Dominik), Szabó, Tóth B., Sátori, Haász (Szekeres), Mecséri, Orbán Dániel, Nyitrai, Iváncsik. Vezetőedző: Lacza Albert

Gól: Mihai (6.), Fojtyik (66.)

Fotó: Móri SE II. Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?