A Káloz lesz a bronzérmes?

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy héttel a Megye II-es Dél Felnőtt csoport küzdelmeinek vége előtt úgy fest, az ötödik helyen álló Káloz lehet a befutó a dobogó alsó fokáért folytatott csatában.

Egy csonka- és egy teljes forduló van hátra a Megye II-es Dél Felnőtt csoportjából. Még négy csapat esélyes matematikailag a dobogóra, hiszen a harmadik helyen álló Besnyő-Iváncsa II-t és a hatodik Pusztaszabolcsot mindössze három pont választja el egymástól.

Szerdán pótolja elmaradt mérkőzését a Káloz a Nagykarácsony, a Pusztaszabolcs pedig az Aba ellen. A papírforma szerint mind a Káloz, mind a Pusztaszabolcs három-három ponttal gazdagodhat, átugorva ezzel a jelenlegi harmadik és negyedik helyezetettet.

A Káloz SE a favorit a bronzéremre
A Káloz SE a favorit a bronzéremre

Ha így történik, a Sárbogárd II. helyzete teljesen kilátástalanná válik a dobogót illetően, hiszen a zárókörben Kislángra utaznak, így alighanem a bogárdiak lesznek a hatodikak.

A Besnyő-Iváncsa II. sem sok jóban reménykedhet, mert bár nyerhetnek a szinte biztos kieső Lepsény otthonában, mégis ellenfeleik botlásában kellene bizakodniuk.

Arra van esély, nem is kicsi, hogy a Vajta elkapja a Pusztaszabolcsot, de a Káloz alighanem legyűri a tavasszal sokat bukdácsoló Ráckeresztúrt hazai pályán. Ha csak nem történik nagy meglepetés, minden bizonnyal a káloziak nyakába kerülhet így az érem.

Az éremre pályázó csapatok hátra lévő mérkőzései:

LMSK – Besnyő-Iváncsa II. június 3. vasárnap 17:00

Kisláng – Sárbogárd II. június 3. vasárnap 17:00

Káloz – Nagykarácsony május 30. szerda 17:00
Káloz – Ráckeresztúr június 3. vasárnap 17:00

Pusztaszabolcs – Aba-Sárvíz május 30. szerda 17:00
Vajta – Pusztaszabolcs június 3. vasárnap 17:00

Fotó: Kálozi SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?