Szekszárdon is pontot szerzett az Iváncsa!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A már biztos bronzérmes Iváncsa játékosai szerezték a találkozó mindkét gólját, mégis döntetlen lett a találkozó.

Az Iváncsa KSE tudósítója így fogalmazott:

“A rekkenő hőség ide, nagy meleg oda az első félidőben mélyen tudása alatt futballozott csapatunk. A hazaiak irányítottak, kezdeményezőbbek voltak, kitartásuknak pedig meg is lett az eredménye: Fekecs öngoljával előnybe kerültek a félidő derekán, 1-0. Csapatunknál a gól sem fújt ébresztőt, jóformán helyzet nélkül hoztuk le az első 45 percet.

A szünetben Domján Attila két cserével jól nyúlt bele a mérkőzésbe, emellett több játékosunk teljesítménye is feljavult. Az első percekben sikerült is egyenlíteni: Büki beívelt szabadrúgására Aradi érkezett, belső védőnk csúsztatott fejesét pedig a gólkirályi cím abszolút esélyese, Balogh továbbította a kapuba, 1-1. A folytatásban kezdtük átvenni az irányítást, helyzetekig, lehetőségekig is eljutottunk. Pechünkre több ígéretes támadásunknak is a bíró sípszó vetett véget, a partjelző ugyanis – talán nem mindig jogosan -, de lest intett.

A túloldalon a Szekszárd lőtt egy kapufát, ugyanakkor kevésbé volt veszélyes az egyébként magabiztosnak tűnő Zelizi kapujára a hazai csapat. A két ellentétes félidő okán a döntetlen igazságosnak mondható.”

Szekszárdi UFC – Iváncsa KSE 1-1 (1-0)
Játékvezető: Bene Gergely

Szekszárdi UFC: Lékai – Károly, Fejes, Nagyváradi, Márton (Preininger), Kovács D. (Budai), Arena, Kozics, Dallos, Lékó (Csigi), Hegedűs.
Iváncsa KSE: Zelizi – Aradi, Kónya (Folmer, 46.), Szauter (Fazekas, 75.), Fekecs – Pribék, Hauser (Berényi, 46.) – Cseszneki, Varga B., Büki, Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Fekecs (23, öngól) illetve: Balogh L. (47.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?