A Baracs nyerte a derbit Mezőfalván

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A szünet előtti öngólt követően már nem volt visszaút a hazaiak számára.

A Mezőfalva tudósítója így írt:

“A Mezőfalva a 24. fordulóban a szomszédos Baracs együttesét fogadta. A Baracs elleni meccsek szinte mindig rangadónak számítanak, függetlenül a tabellán elfoglalt helyezésektől.

A mérkőzés első félidejében mindkét fél előtt adódtak helyzetek. Az első játékrész 43. percében gólt szerezhetett volna a mezőfalvi csapat, de nem sikerült pár centiről a gólvonal mögé rúgni a labdát. Alig pár másodperc múlva a vizitáló gárda támadott, majd a hazai Paget fejéről Tóth kapus felett a hálóba szállt a labda. Remélhetőleg ez volt játékosunk első és utolsó öngólja is pályafutása során. A szünetig maradt 0-1 az állás.

A második félidőben már valamivel több helyzete volt a vendéglátó együttesnek, de a szerencse nem állt melléjük. Sem Boldizsár lövésénél, ami a bal kapufa előtt pár centivel hagyta el a játékteret, sem pedig Kovács Roland szép akciójánál, amikor egy Mezőfalva játékost ért a gólvonalon a labda, így megakadályozva az egalizálást. A 75. percben Mazán újabb Baracs találatot jegyzett, 0-2. Végül a találkozó végeredményét a 88. percben a 80. percben csereként beálló Nagy gólja döntötte el, 0-3.

A következő fordulóban a listavezető Bicskéhez utazik csapatunk.”

Mezőfalva – Baracs 0-3 (0-1)
Mezőfalva, vezette: Kerkuska Miklós

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs (Kovács R. 60.), Szabó E., Nagy M., Kovács K., Sági, Boldizsár (Szabó 75.), Facskó, Godslove, Bozoki, Paget.
Baracs: Pék – Rezes (Badi K. 65.), Bartók S. (Sebestyén 87.), Németh, Szili (Nagy D. 80.), Éliás (Badi B. 86.), Mazán (Prókai 76.), Ásványi, Topp, Parádi, Varga T.

Gól: Paget (44., öngól), Mazán (75.), Nagy D. (88.)

Forrás és fotó: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?