Kiütötte a Martonvásárt a Bicske! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Varga Zoltán 20 perc alatt eldöntötte a meccset mesterhármasával.

A Bicske tudósítója így írt:

“Bicskei lobogókba öltöztették a martonvásári Horváth Ottó Sportközpont vendégszektorát a Bicske Tigers szurkolói csoport tagjai a vasárnapi bajnoki mérkőzés kezdetére. A Kiss Csaba és Nagy Attila vezetésével szurkoló ultrák egyértelműen azt várták Vukmir Dragan fiaitól, hogy végképp hagyja maga mögött az elmúlt hetek kisebb hullámvölgyét. Nagy Dániel kisebb sérülés, Solt Pál pedig 5 sárga lapja miatt kihagyta a találkozót, Molnár Viktor viszont visszatért a védelem tengelyébe, így a Zelizi 0 – Veres 8, Sötét 8, Molnár 7, Madarász 7 – Rigó 7, Lak 7, Varga 9 – Tornyai 6, Móri 8, Peinlich 6 összetételű kezdő futott ki a gyepre Szűcs László sípszavára, csereként Valentics 6 (59.p. Peinlich helyett), Farkas 0 (73.p. Varga helyett), Takács 0 (73.p. Tornyai helyett), Bélik 0 (77.p. Veres helyett) és Szekeres 0 (77.p. Sötét helyett) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints!

Repülőrajtot vett a Bicske, hiszen már az 5. percben megszerezte a vezetést! Varga-Rigó-Varga kényszerítő végén utóbbi 8 méterről lőtt a bal alsó sarokba (0-1). Még a gólt könyveltük, amikor a hazai hálóőr Nagy igen rosszul sikerült kirúgását Varga úgy, ahogy volt, visszaküldte 35-ről a kapu bal oldalába (0-2). A 20. percben Lak labdáját Veres jól adta középre, Varga pedig középről, 7 méterről kapásból és védhetetlenül helyezett a bal alsó sarokba (0-3). Varga mesterhármasával bő negyedóra után eldőlni látszott a mérkőzés! A 37. percben Rigó 32 méteres szabadrúgása jócskán, két perccel később Peinlich 20 méteres lökete kevéssel kerülte el a kaput. A 41. percben Tornyai ütempasszát Móri helyezte leheletfinom emeléssel Nagy kezébe. A félidő záróakkordjaként Tornyai maradt le centikkel Móri lapos bepasszáról.

A 48. percben a Varga buktatásáért megítélt szabadrúgást Molnár csavarta 18 méterről a jobb kapufa mellé. Két perccel később Móri bombázott mellé futtából, majd a sokadik durva – elsősorban hazai – belemenés után Szűcs végre elkezdte kiosztani a sárgákat is. Az 56. percben Molnár átadásából Veres indította Mórit, aki legszebb napjaira emlékeztető módon elfektette Nagyot és éles szögből higgadtan a jobb alsó sarokba gurított (0-4). Alig telt el két perc és egy gyors vendégkontra végén Peinlich tette ki a labdát Vargának, ő lágyan középre emelt, az érkező Móri pedig 6 méterről lőtt a jobb alsó sarokba (0-5), megszerezve szezonbeli 25-ik bajnoki gólját. Ezzel továbbra is a bicskei csapatkapitány a gólkirályi cím első számú várományosa.

Valószínűleg a kezelő személyzetnek is elmehetett a kedve a bicskei gólzápor láttán, mert a második játékrészben már az óra sem indult el, az eredményt sem követték, sőt a 87. percben ki is kapcsolták a berendezést. A 65. percben Patkós ugorhatott ki az elalvó vendégvédők mellett, de nagy helyzetben 14 méterről külsővel a bal kapufa mellé perdített. A 70. percben begyakorolt szögletvariációt mutatott be a BTC, Móri a kényszerítő után átívelt a hosszú oldalra és az érkező Sötét 7 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (0-6). Móri növelhette volna előnyét a góllövő listán, de a 82. percben a Takács elleni szabálytalanság miatt megítélt büntetőt kihagyta, felső sarok felé tartó lövését a jó irányba mozduló Nagy kiütötte. A 88. percben Patkós a ritka martoni ellentámadások egyikén 6 méterről hagyott ki óriási ziccert.

A lefújás után önfeledten ünnepelt a csapat a szurkolókkal, sikerült a húsvéti ajándék, hiszen remek játékkal rukkoltak ki Vargáék az otthon mindig veszélyes és harcos Martonvásár pályáján, a csapat túlnyomó része ellenállhatatlanul futballozott, Varga és Móri támadójátékára nem volt ellenszer, a jól záró vendégvédelem tagjai pedig több gólban is aktív részesek voltak! Folytatás április 28-án vasárnap 17.00 órától BTC-Mezőfalva mérkőzéssel (soros ellenfelünk meglepetésre hazai pályán játszott 0-3-at a Baracs ellen). U19-es csapatunk pénteken 2-1 arányban vereséget szenvedett Martonvásárban, míg a Bicske II vasárnap 5-0 (1-0) arányban legyőzte Jakab (2), Oláh, Nagy és a születésnapos Sebján góljaival a dobogós Dinnyést.

Mindhárom csapatunknál célegyenesbe fordult az aranyharc, az első csapat 5 pontos előnnyel, a második gárda azonos ponttal, de az 1. helyen, míg az U19 1 pontos hátrányban a 2. helyen várja az utolsó fordulókat. Egy dolog biztos, mindenkinek a saját kezében van a sorsa, azaz a hátralévő meccsek megnyerésével garantált az aranyérem mindhárom fronton.”

Martonvásár - Bicske

kép 1 / 13

Martonvásár – Bicske 0-6 (0-3)
Martonvásár, vezette: Szűcs László

Martonvásár: Nagy L. – Vörös, Juhász (Gutyina 46.), Szilágyi, Hernádi, Neuvert, Patkós, Kővári, Saidi, Cservenka, Süle.
Bicske: Zelizi – Sötét (Szekeres 77.), Lak, Veres (Bélik 77.), Madarász (Peinlich (Valentics 59.), Molnár, Rigó, Varga (Takács 73.), Móri, Tornyai (Farkas 73.)

Gól: Varga Z. (5., 6., 20.), Móri T. (56., 58.), Sötét (70.)

Forrás: 2060.blog.hu
Fotó: Juhász Alexandra Georgina, Kiss Csaba és Komjáthy Péter

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?