A Bakonycsernye harcban a dobogóért

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Életben tartotta érmes reményeit a Csernye csóri győzelmével, melyen a kemény küzdelem tettlegességig fajult.

A Csór tudósítója így írt:

“Azt hiszem minden körülmény ideális volt a mai mérkőzéshez. Csodálatos időjárás, ünnep, rég nem látott nézősereg (200 fő). A csapatok tartalékos felállásban futottak ki a kezdős sípszóra. Mi így kezdtünk: Kalapács Ádám – Balázsik, Cserna, Kalapács Roland, Vári – Mázsa, Kovács (Katona 82.p), Radnics, Potornai – Budai, Kaufmann

A csernyeiek kevesebb csatárral érkeztek az átlagosnál, mi pedig érezhetően kevesebb középen bevethető játékost tudtunk ma hadrendbe állítani. Nem akarom sorolni a hiányzóinkat, hiszen a foci örök igazsága: mind a pályára lépőknek a feladata, hogy győzelemre vezessék a csapatot.

A Csernye átvette a játék irányítását, többször zavarba hozták a védelmünket. Az eső félidőben érthetetlen módon nagy volt a káosz hátul. A 8. percben az üresen kilépő Vaskó lőtt higgadtan a kapunkba, 0-1.
Kevés lehetőségünk volt, a megszokott pontatlan passzok rendre megakasztották a kezdeményezéseket.

Kemény volt a meccs, sokat futottak a játékosok. Mégis, a 36. perc eseményei valahogy nem illettek a képbe (a megyei kupa meccsünk után: a hülyeség ideje 2.). Történt ugyanis, hogy Potornai keményebben odatartott Fodornak, aki -most nem emlékszem, hogy jobbal, vagy ballal- akkorát bevágott az alperesnek, hogy az másodfokon is könnyű testi sértésként megállt volna. Talán, ha Potornai nem lett volna ennyire stramm, s eljátssza a szerepet, akkor a játékvezető is jobban megérti a lényeget. Így viszont a csóriak legnagyobb döbbenetére és a csernyeiek legnagyobb örömére Fodor maradt a pályán (Vitányi játékvezető sporttárs a félidőben annyit nyilatkozott, hogy nem látott olyan eseményt, ami piros lapot érdemelt volna. A lelke mélyén tudta, hogy hibázott. A második félidőben kicsit kompenzált azzal, hogy Potornait nem állította ki a második sárga lappal egy lerántás után). A csapatunkból Budai mérgesedett be a legjobban, s egy kiugrásból egyenlített, 1-1. A félidőben más nem történt.

A második játékrészben -közmegegyezésre- már mi voltunk az aktívabbak. Erővel is bírtuk még, csak az a szerencse, az nem nekünk hegedült. Benis Máté többször is bravúrral védett. Vagy ha nem ő, akkor a kapufa segített be neki (kétszer is). Nem volt benne a meccsben a vendégek második találata. Jöttünk előre, aztán a 80. percben egy szabadrúgás után az 51. évét taposó Strommer fejelt derékmagasságból a kapunkba,1-2. Ez maradt a vége.

Gepostet von Turi Balázs Bakonycsernye Polgármestere am Sonntag, 21. April 2019

Izgalmas mérkőzésen vendég győzelem. Csapatunk a második félidei játékával legalább az egyik pontra rászolgált volna. Sajnos ma nem sikerült!”

Csór Truck-Trailer – Bakonycsernye 1-2 (1-1)
Csór, vezette: Vitányi László

Csór Truck-Trailer: Kalapács Á. – Balázsik, Kalapács R., Vári, Cserna, Radnics, Budai, Potronai, Kovács P. (Katona I. 82.), Mázsa, Kaufmann.
Bakonycsernye: Benis – Mészáros, Schneider, Zách, Boros, Vachtler (Sulák 89.), VAskó (Tábori 86.), Kalányos, Molnár (Stormmer 77.), Hancsá, Fodor.

Gól: Budai (37.) illetve: Vaskó (8.), Strommer (80.)

Forrás: A csóri labdarúgás története (Facebook)
Fotó és videó: Turi Balázs (Bakonycsernye polgármestere)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?