8 gólt hozott az Előszállás és a Sárszentágota ütközete

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fél óra sem telt el, máris hármat cseréltek az ágotaiak a két 11-essel tarkított mérkőzésen.

Az Előszállás tudósítója így fogalmazott:

“Felnőtt csapatunk a tegnapi napon megkezdte a bajnoki szezont a megyei másodosztályban. Ellenfelünk régi ismerősünk, Sárszentágota volt, akikkel tavaly a megye 3-ban oda-vissza kiélezett meccset játszottunk. Hasonlóan szoros találkozóra lehetett most is számítani. A találkozót a nagy hőség ellenére is jó iramban kezdtük, és ennek meg is lett az eredménye. Egy beadást követően gólfelelősünk, Bálint Reichardt bólintott a vendégek kapujába, 1-0. A vezető gólunk után is próbáltuk irányítani a mérkőzést, a 21. percben pedig növelni tudtuk előnyünket. Németh Ferit egy szép kiugratást követően az ágotai kapus a büntetőterületen belül buktatta. A megítélt tizenegyest csapatkapitányunk, Kiss Gyula magabiztosan értékesítette, 2-0. Kétgólos előnyünk tudatában kissé belealudtunk a meccsbe, a vendégcsapat pedig ezt kihasználva szépíteni tudott a 32. percben egy 18 méteres átlövést követően, 2-1. A bekapott gól ébresztőt fújt Masinka Csaba csapatának, és a 35. percben egy formás támadás során Sándor Tóth pontos beadását követően Szabolcs Szalai állította vissza a 2 gólnyi különbséget, 3-1. Az első félidő vége előtt azonban az ágotaiak is büntetőhöz jutottak, amit Kovács Krisztián kis szerencsével értékesített, hiszen kapusunk még lábbal bele tudott érni a lövésbe, így a szünetben 3-2-vel fordultak a felek.

A második félidő elején kiegyenlített mezőnymunka folyt, egy-egy lehetőség a kapuk előtt, de igazán kidolgozott helyzetekről nem beszélhettünk. A 63. percben egy oldalszabadrúgás utáni lecsorgó labdát Gábor Csontos juttatta gondolkodás nélkül az ellenfelünk hálójába, 4-2. Ezt követően eldönthettük volna a meccset, de az újabb találatunk helyett gólt kaptunk egy szerencsétlen felszabadító fejes következtében. A 83. percben ismét Kovács Krisztián volt eredményes, 4-3. Ezt követően az ágotai csapat mindent egy lapra feltéve kitámadott az egyenlítés érdekében, ezt pedig kihasználtuk. Egy kontrából Mihály Gergelyfi lógott meg a szélen, s bár az első lövését még a kapus hárítani tudta, a kipattanónál már nem hibázott és beállította az 5-3-as végeredményt.

Összességében elmondatjuk, hogy ugyan a játékunk még akadozott, viszont a 3 pontot megérdemelten gyűjtöttük be, de azért azt hozzá kell tennünk, hogy a vendégcsapat is mindent megtett, hogy legalább 1 ponttal távozzon. Szerencsére a kapu előtti helyzetekkel jobban sáfárkodtunk, így győzelemmel kezdtük a bajnokságot.

Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást!”

A Sárszentágota részéről Szabó Attila edző így fogalmazott:

“SVereség a nyitányon. Az egyéni hibák megpecsételték sorsunkat. Vasárnap csapatunk megkezdte másodosztályú szereplését, Előszállás ellen léptünk pályára idegenben. A nagy melegben lejátszott találkozón sajnos súlyos védelmi hibákat követünk el rögtön a mérkőzés elején amit a hazai csapat könyörtelenül kihasznált. A huszadik percre már kétgólos előnyre tett szert.

Gyors egymásutánban hármat cseréltük és átszerveztük csapatunkat, aminek meg is lett az eredménye Knapp Kornél gyönyörű gólt lőtt, de ismét egy rövidzárlat a védekezésünkben és máris 3-1. Kovács Krisztián büntetőből szépített, a félidőig már nem változott az eredmény. Második félidőre ismét cseréltünk, mentünk az egyenlítésért de sikerült kihagynunk minden lehetőségünket és törvényszerű volt, hogy egy szép támadás végén gólt szerez a hazai csapat. Kovács Krisztián második góljával megcsillant a remény az egyenlítésre, de elpuskáztuk a helyzeteinket, majd egy kontra végén szép gólt lőttek a hazaiak. Nem keseredünk el, csináljuk tovább a dolgunkat, kijavítjuk a hibáinkat és meglesz az eredménye is. Köszönet a bennünket elkísérő szurkolóinknak, Hajrá Ágota!”

Előszállás-Sárszentágota 5-3

Előszállás-Sárszentágota 2018.08.19. összefoglaló:Felnőtt csapatunk a tegnapi napon megkezdte a bajnoki szezont a megyei másodosztályban. Ellenfelünk régi ismerősünk, Sárszentágota volt, akikkel tavaly a megye 3-ban oda-vissza kiélezett meccset játszottunk. Hasonlóan szoros találkozóra lehetett most is számítani. A találkozót a nagy hőség ellenére is jó iramban kezdtük, és ennek meg is lett az eredménye. Egy beadást követően gólfelelősünk, Bálint Reichardt bólintott a vendégek kapujába. 1-0 A vezető gólunk után is próbáltuk irányítani a mérkőzést, a 21. percben pedig növelni tudtuk előnyünket. Németh Ferit egy szép kiugratást követően az ágotai kapus a büntetőterületen belül buktatta. A megítélt tizenegyest csapatkapitányunk, Kiss Gyula magabiztosan értékesítette. 2-0 Kétgólos előnyünk tudatában kissé belealudtunk a meccsbe, a vendégcsapat pedig ezt kihasználva szépíteni tudott a 32. percben egy 18 méteres átlövést követően. 2-1 A bekapott gól ébresztőt fújt Masinka Csaba csapatának, és a 35. percben egy formás támadás során Sándor Tóth pontos beadását követően Szabolcs Szalai állította vissza a 2 gólnyi különbséget. 3-1 Az első félidő vége előtt azonban az ágotaiak is büntetőhöz jutottak, amit Kovács Krisztián kis szerencsével értékesített, hiszen kapusunk még lábbal bele tudott érni a lövésbe, így a szünetben 3-2-vel fordultak a felek.A második félidő elején kiegyenlített mezőnymunka folyt, egy-egy lehetőség a kapuk előtt, de igazán kidolgozott helyzetekről nem beszélhettünk. A 63. percben egy oldalszabadrúgás utáni lecsorgó labdát Gábor Csontos juttatta gondolkodás nélkül az ellenfelünk hálójába. 4-2 Ezt követően eldönthettük volna a meccset, de az újabb találatunk helyett gólt kaptunk egy szerencsétlen felszabadító fejes következtében. A 83. percben ismét Kovács Krisztián volt eredményes. 4-3 Ezt követően az ágotai csapat mindent egy lapra feltéve kitámadott az egyenlítés érdekében, ezt pedig kihasználtuk. Egy kontrából Mihály Gergelyfi lógott meg a szélen, s bár az első lövését még a kapus hárítani tudta, a kipattanónál már nem hibázott és beállította az 5-3-as végeredményt. Összességében elmondatjuk, hogy ugyan a játékunk még akadozott, viszont a 3 pontot megérdemelten gyűjtöttük be, de azért azt hozzá kell tennünk, hogy a vendégcsapat is mindent megtett, hogy legalább 1 ponttal távozzon. Szerencsére a kapu előtti helyzetekkel jobban sáfárkodtunk, így győzelemmel kezdtük a bajnokságot. Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást! ????⚽️?Hajrá ESE!?⚽️??

Posted by Előszállás SE on Monday, 20 August 2018

Előszállás – Sárszentágota 5–3 (3–2)
Előszállás, vezette: Nagy II. László

Előszállás: Orosz – Nyári, Csontos, Balogh N., Kiss Gy., Tóth S., Szalai Sz.(Balogh I.), Bozsoki (Gergelyfi ), Reichardt (Kiss A.), Balogh D. (Horváth G.), Németh F. (Kovács Zs.). Vezetőedző: Masinka Csaba.
Sárszentágota: Sümegi – Kiss J. (Gula), Virág F., Virág L. (Knapp), Tóth L., Kovács K., Kulcsár (Hajdinger), Vinklár G., Vinklár P., Budai (Barabás), Jádi (Dascal).

Gól: Reichardt (7.), Kiss Gy. (21.), Szalai Sz. (35.), Csontos (63.), Gergelyfi (90.), ill. Kovács K. (38., 83.), Knapp (32.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?