8 gólt hozott az Előszállás és a Sárszentágota ütközete

Fejér megye, Fejér Megye II

Fél óra sem telt el, máris hármat cseréltek az ágotaiak a két 11-essel tarkított mérkőzésen.

Az Előszállás tudósítója így fogalmazott:

“Felnőtt csapatunk a tegnapi napon megkezdte a bajnoki szezont a megyei másodosztályban. Ellenfelünk régi ismerősünk, Sárszentágota volt, akikkel tavaly a megye 3-ban oda-vissza kiélezett meccset játszottunk. Hasonlóan szoros találkozóra lehetett most is számítani. A találkozót a nagy hőség ellenére is jó iramban kezdtük, és ennek meg is lett az eredménye. Egy beadást követően gólfelelősünk, Bálint Reichardt bólintott a vendégek kapujába, 1-0. A vezető gólunk után is próbáltuk irányítani a mérkőzést, a 21. percben pedig növelni tudtuk előnyünket. Németh Ferit egy szép kiugratást követően az ágotai kapus a büntetőterületen belül buktatta. A megítélt tizenegyest csapatkapitányunk, Kiss Gyula magabiztosan értékesítette, 2-0. Kétgólos előnyünk tudatában kissé belealudtunk a meccsbe, a vendégcsapat pedig ezt kihasználva szépíteni tudott a 32. percben egy 18 méteres átlövést követően, 2-1. A bekapott gól ébresztőt fújt Masinka Csaba csapatának, és a 35. percben egy formás támadás során Sándor Tóth pontos beadását követően Szabolcs Szalai állította vissza a 2 gólnyi különbséget, 3-1. Az első félidő vége előtt azonban az ágotaiak is büntetőhöz jutottak, amit Kovács Krisztián kis szerencsével értékesített, hiszen kapusunk még lábbal bele tudott érni a lövésbe, így a szünetben 3-2-vel fordultak a felek.

A második félidő elején kiegyenlített mezőnymunka folyt, egy-egy lehetőség a kapuk előtt, de igazán kidolgozott helyzetekről nem beszélhettünk. A 63. percben egy oldalszabadrúgás utáni lecsorgó labdát Gábor Csontos juttatta gondolkodás nélkül az ellenfelünk hálójába, 4-2. Ezt követően eldönthettük volna a meccset, de az újabb találatunk helyett gólt kaptunk egy szerencsétlen felszabadító fejes következtében. A 83. percben ismét Kovács Krisztián volt eredményes, 4-3. Ezt követően az ágotai csapat mindent egy lapra feltéve kitámadott az egyenlítés érdekében, ezt pedig kihasználtuk. Egy kontrából Mihály Gergelyfi lógott meg a szélen, s bár az első lövését még a kapus hárítani tudta, a kipattanónál már nem hibázott és beállította az 5-3-as végeredményt.

Összességében elmondatjuk, hogy ugyan a játékunk még akadozott, viszont a 3 pontot megérdemelten gyűjtöttük be, de azért azt hozzá kell tennünk, hogy a vendégcsapat is mindent megtett, hogy legalább 1 ponttal távozzon. Szerencsére a kapu előtti helyzetekkel jobban sáfárkodtunk, így győzelemmel kezdtük a bajnokságot.

Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást!”

A Sárszentágota részéről Szabó Attila edző így fogalmazott:

“SVereség a nyitányon. Az egyéni hibák megpecsételték sorsunkat. Vasárnap csapatunk megkezdte másodosztályú szereplését, Előszállás ellen léptünk pályára idegenben. A nagy melegben lejátszott találkozón sajnos súlyos védelmi hibákat követünk el rögtön a mérkőzés elején amit a hazai csapat könyörtelenül kihasznált. A huszadik percre már kétgólos előnyre tett szert.

Gyors egymásutánban hármat cseréltük és átszerveztük csapatunkat, aminek meg is lett az eredménye Knapp Kornél gyönyörű gólt lőtt, de ismét egy rövidzárlat a védekezésünkben és máris 3-1. Kovács Krisztián büntetőből szépített, a félidőig már nem változott az eredmény. Második félidőre ismét cseréltünk, mentünk az egyenlítésért de sikerült kihagynunk minden lehetőségünket és törvényszerű volt, hogy egy szép támadás végén gólt szerez a hazai csapat. Kovács Krisztián második góljával megcsillant a remény az egyenlítésre, de elpuskáztuk a helyzeteinket, majd egy kontra végén szép gólt lőttek a hazaiak. Nem keseredünk el, csináljuk tovább a dolgunkat, kijavítjuk a hibáinkat és meglesz az eredménye is. Köszönet a bennünket elkísérő szurkolóinknak, Hajrá Ágota!”

Előszállás-Sárszentágota 5-3

Előszállás-Sárszentágota 2018.08.19. összefoglaló:Felnőtt csapatunk a tegnapi napon megkezdte a bajnoki szezont a megyei másodosztályban. Ellenfelünk régi ismerősünk, Sárszentágota volt, akikkel tavaly a megye 3-ban oda-vissza kiélezett meccset játszottunk. Hasonlóan szoros találkozóra lehetett most is számítani. A találkozót a nagy hőség ellenére is jó iramban kezdtük, és ennek meg is lett az eredménye. Egy beadást követően gólfelelősünk, Bálint Reichardt bólintott a vendégek kapujába. 1-0 A vezető gólunk után is próbáltuk irányítani a mérkőzést, a 21. percben pedig növelni tudtuk előnyünket. Németh Ferit egy szép kiugratást követően az ágotai kapus a büntetőterületen belül buktatta. A megítélt tizenegyest csapatkapitányunk, Kiss Gyula magabiztosan értékesítette. 2-0 Kétgólos előnyünk tudatában kissé belealudtunk a meccsbe, a vendégcsapat pedig ezt kihasználva szépíteni tudott a 32. percben egy 18 méteres átlövést követően. 2-1 A bekapott gól ébresztőt fújt Masinka Csaba csapatának, és a 35. percben egy formás támadás során Sándor Tóth pontos beadását követően Szabolcs Szalai állította vissza a 2 gólnyi különbséget. 3-1 Az első félidő vége előtt azonban az ágotaiak is büntetőhöz jutottak, amit Kovács Krisztián kis szerencsével értékesített, hiszen kapusunk még lábbal bele tudott érni a lövésbe, így a szünetben 3-2-vel fordultak a felek.A második félidő elején kiegyenlített mezőnymunka folyt, egy-egy lehetőség a kapuk előtt, de igazán kidolgozott helyzetekről nem beszélhettünk. A 63. percben egy oldalszabadrúgás utáni lecsorgó labdát Gábor Csontos juttatta gondolkodás nélkül az ellenfelünk hálójába. 4-2 Ezt követően eldönthettük volna a meccset, de az újabb találatunk helyett gólt kaptunk egy szerencsétlen felszabadító fejes következtében. A 83. percben ismét Kovács Krisztián volt eredményes. 4-3 Ezt követően az ágotai csapat mindent egy lapra feltéve kitámadott az egyenlítés érdekében, ezt pedig kihasználtuk. Egy kontrából Mihály Gergelyfi lógott meg a szélen, s bár az első lövését még a kapus hárítani tudta, a kipattanónál már nem hibázott és beállította az 5-3-as végeredményt. Összességében elmondatjuk, hogy ugyan a játékunk még akadozott, viszont a 3 pontot megérdemelten gyűjtöttük be, de azért azt hozzá kell tennünk, hogy a vendégcsapat is mindent megtett, hogy legalább 1 ponttal távozzon. Szerencsére a kapu előtti helyzetekkel jobban sáfárkodtunk, így győzelemmel kezdtük a bajnokságot. Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást! 👏🏻👍🏻⚽️🔴Hajrá ESE!🔵⚽️💪🏻

Posted by Előszállás SE on Monday, 20 August 2018

Előszállás – Sárszentágota 5–3 (3–2)
Előszállás, vezette: Nagy II. László

Előszállás: Orosz – Nyári, Csontos, Balogh N., Kiss Gy., Tóth S., Szalai Sz.(Balogh I.), Bozsoki (Gergelyfi ), Reichardt (Kiss A.), Balogh D. (Horváth G.), Németh F. (Kovács Zs.). Vezetőedző: Masinka Csaba.
Sárszentágota: Sümegi – Kiss J. (Gula), Virág F., Virág L. (Knapp), Tóth L., Kovács K., Kulcsár (Hajdinger), Vinklár G., Vinklár P., Budai (Barabás), Jádi (Dascal).

Gól: Reichardt (7.), Kiss Gy. (21.), Szalai Sz. (35.), Csontos (63.), Gergelyfi (90.), ill. Kovács K. (38., 83.), Knapp (32.)

Vélemény, hozzászólás?