A Bicske II remekül startolt!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Jól kezdte a Lovasberény ellen a bajnokságot Földes Gábor csapata.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Alaposan bekezdett Földes Gábor BTC II-je a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság nyitófordulójában Lovasberényben, ahol a Zabos – Jónás, Buda, Vincze, Grünfelder – Boros, Nitti, Szoldáth, Agyagási – Fehér, Nagy összetételű kezdő vonult a zöld gyepre a kezdő sípszóra. Csereként Oláh (59.p.), Molnár (61.p.) és Máté (80.p.) kapott lehetőséget. Emlékezetes nap volt ez a vasárnap, hiszen sok esztendő után indult újra a BTC II. számú csapata a bajnokságban, hazacsábítva számos jó képességű, bicskei és környékbeli korábbi labdarúgóját.

 

Remekül kezdtek fiaink, hiszen a 6. percben a tizenhatos sarkáról Nitti máris kipókhálózta a felső sarkot (0-1), majd Nagy Károly 4 perccel később a védők szorításában a kapus mellett 14 méterről laposan növelte előnyünket (0-2). A hazai Kádár a 13. percben kissé váratlanul szépített (1-2) és a nagy melegben a szünetig nem is változott az eredmény.

A második félidőben aztán jött a bicskei henger! Az 58. percben Nagy Károly közelről fejelt a kapuba (1-3), a 62. percben pedig Boros egy visszapattanó labdát tekert el a kapus mellett (1-4). Egy perccel később Képíró 19-ről lőtte ki a hosszút (2-4), aztán a hajrában biztossá vált a vendégsiker. A 83. percben Oláh szemfüles módon egy kifelé csavarodó labdát tuszkolt be éles szögből, 8 méterről (2-5), majd a 86. percben Nagy Károly beállította a végeredményt és egyben saját mesterhármasát, amikor Grünfelder átadását 13 méterről félmagasan, a kapus mellett lőtte a kapuba (2-6).

Összességében minden tekintetben megérdemelt bicskei győzelem született, ami biztató kezdet. Több kiemelkedő egyéni teljesítményt láthattak a nézők és a riválisok eredményeit figyelembe véve a 4 gólos siker máris a tabella tetejére lőtte a BTC II-t. Folytatás jövő vasárnap, augusztus 26-án 17.00 órakor itthon az Alcsútdoboz ellen.”

Lovasberény – Bicske II 2–6 (1–2)
Lovasberény, vezette: Szuhodovszky

Lovasberény: Kiss B. – Loboda, Juhász M., Kádár, Holocsi (Kis), Farkasfalvi (Bottka), Lencsés (Tiringer), Blaumann, Hollósi R. (Hollósi D.), Tóth K. (Rubint), Képíró.
Bicske II: Zabos – Vincze, Jónás (Molnár N.), Fehér (Oláh), Szoldáth, Nagy K., Agyagási, Nitti (Máté), Buda, Boros, Grünfelder.

Gól: Kádár (13.), Képíró (63.) illetve: Nagy K. (10., 58., 86.), Nitti (6.), Boros (62.), Oláh (83.)

Forrás: 2060.blog.hu
Fotók: Komjáthy Bence

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?