Négygólos meccsen remizett a Perkáta és az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mindkét fél nyerni szeretett volna a szezon első bajnoki mérkőzésén, így elégedetlenek a csapatok a döntetlennel.

A Perkáta tudósítója így fogalmazott:

“A tegnapi napon csapatunk lejátszotta az első bajnoki mérkőzését, az LMSK-t láttuk vendégül. A mérkőzés első felében rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezek közül egyet sem sikerült gólra váltani.
Ez természetesen rendje és módja szerint az első félidő végén meg is bosszulta magát, hátrányban vonulhattunk pihenőre.

A második félidőben is nyomtunk, de egy kontrából szerzett góllal szinte kilátástalan helyzetbe került a csapatunk. Kerekes Béla vezetőedző a 80. percben hármas cserét hajtott végre, ezzel kihasználva a maximális 5 változtatást, valamint mindent egylapra feltéve szerkezetet is váltott a csapat. A változtatás eredményt hozott, sikerült szépíteni majd egyenlíteni, de a döntetlennek sajnos nem tudunk teljességgel örülni.”

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Az őszi forduló nyitómérkőzésén Perkátán léptünk pályára. A frissen feljutott csapat otthonában nem számítottunk könnyű 90 percre, és a sérülések valamint a hiányzók is fejtörésre adtak okot. Nagy elánnal kezdek a hazaiak, de lehetőségeiket nem tudták értékesíteni, vagy védelmünk volt a helyén. A kezdeti nyomás alól lassan kibújt csapatunk és szép helyzeteket sikerült kialakítanunk. A 43. percben aztán Tombor csendesítette el a perkátai szurkolókat, amikor Sütő pontos átadása után kiszorított helyzetből a kapuba emelte a labdát, 0-1.

A második félidő is hazai rohamokkal kezdődött, de csapatunk állta a sarat és helyenként tetszetős kontrákkal válaszoltunk. A 69. perc biztosan visszaköszön rémálmaikban a perkátai védőknek. Egy hosszú indítás után Horváth vezette kapura a labdát. Miután a hátvédsort kicselezte, a kapust is elfektette az üres kapuba gurította a játékszert, 0-2. Pár perc múlva végérvényesen lezárhatta volna a találkozót Horváth, miután szinte ugyanezt a jelenetsort mutatta be, de a végén szerencsétlenül találta el a labdát és egy védő szinte a gólvonalról mentett.

És ekkor jött a foci örök törvénye. Egy védelmi megingásunkat kihasználva szépített a hazai csapat a 83. percben, 1-2. Ettől feltüzelve mindent egy lapra feltéve támadott a Perkáta aminek az eredménye az lett, hogy rá három percre sikerült nekik begyömöszölni az egyenlítő találatot, 2-2.

Idegenben jó az X azt mondják. Csak nem kétgólos előny után. Azt viszont hozzá kell tenni gyorsan, hogy néhány játékos sérülten és betegen vállalta a játékot, illetve hiányzó is akadt bőven, ami nem könnyítette meg a dolgunkat.”

Perkáta – LMSK 2-2 (0-1)
Perkáta, vezette: Hudra Károly

Perkáta: Kovács Á. – Kovács R. (Vígházi), Reith, Takak (Puskás), Galkó (Mészáros M.), Simon A., Tóth A., Sőregi, Fazekas (Jákli), Klein, Kántor. Vezetőedző: Kerekes Béla.
LMSK: Kovács Z. – Virág, Kovács I., Mátyás, Tombor, Sütő, Horváth A., Mocher (Muzs), László, Bagó, Zsiga.
Gól: Vígházi (82., 85.) illetve: Tombor (43.), Horváth A. (69.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?