8 góllal terhelte a Dinnyés a Gyúró hálóját

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fekete, Malasics és Pintér is remek napot fogott ki.

Bő húsz perc késéssel kezdődött a találkozó. Ennek oka, hogy a játékvezető duó, Cérna János és Németh Benedek ennyi késéssel érkezett ki a pályára. Utána sem kapkodtak, szép kényelmes tempóban fáradtak ki a játékosok leigazoltatásához.

Miután végre valahára elkezdődött a mérkőzés, a Dinnyés hamar meg is szerezte a vezetést. Borbély szabadrúgása a jobb kapufán csattant, a kipattanót Fekete pofozta a kapuba. 10 perccel később Malasics baloldali beadását juttatta Pintér a hálóba. A 30. percben Malasics Fekete beadását értékesítette, majd hat percre rá Tóth szabadrúgása után látványos cselsorozatot követően gurított Cziráki kapujába a dinnyésiek nyolcasa. Két perccel később Fekete góljával már 5-0 volt az állás, ezzel az eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A folytatásban 10 percet kellett várni az újabb találatra, ekkor Fekete bombázott védhetetlenül a keresztléc alatt a kapuba. A 73. percben Kovács elfutása után büntetőt ítélt a játékvezető, melyet Becséri higgadtan értékesített. Három perccel később Tóth kiugratása után Pintér szelidítette meg a játékszert, majd elemi erővel lőtte a léc alá.

A hajrában a csereként beállt Ribi Márk súlyos sérülést szenvedett, térdkalács-szalag szakadás miatt már meg is műtötték. A gyúrói játékosnak ez volt szezonbeli első, és úgy tűnik, utolsó mérkőzése is egyben, hiszen úgy döntött, befejezi pályafutását. Korábban a másik lábát is műteni kellett. Ez úton kívánunk mielőbbi felépülést!

Gyúró – Dinnyés 0-8 (0-5)
Gyúró, vezette: Cérna János

Gyúró: Cziráki – Csobaji (Ribi M.), Jámbor, Harasztos, Puskás, Varga T., Albrecht, Molnár K., Molnár S. (Boros P.), Végh (Boleradszki), Rácz.
Dinnyés: Berényi (Dimitrov) – Kovács T., Hajdú, Becséri, Csicsári – Tóth B., Fekete, Borbély (Pomázy), Frigi (Keresztesi) – Malasics, Pintér. Vezetőedző: Kovács András

Gól: Fekete (5., 38., 55.), Pintér (15., 76.), Malasics (30., 36.)

Gyúró - Dinnyés

kép 1 / 18

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?