Az Ercsi nyerte a zöld-fehér rangadót a Sárbogárd ellen

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan elpáholták Kondreskáék riválisukat.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Az Ercsi szerette volna feledtetni az utolsó két mérkőzésen elszenvedet vereségeket: az Ikarus ellen a bajnokin 2-0-val maradt alul az Ercsi, míg a Magyar Kupában a Tordas bizonyult egy góllal jobbnak.

Bátran kezdett a csapat, támadólag lépett fel a Sárbogárdal szemben, és már a 7. percben meg is szerezte a vezetést Kondreska révén, aki Ivacs tanári passzát lőtte a bal alsó sarokba, 1-0 az Ercsinek. A 17. percben már 2-0-ra vezetett az Ercsi, miután egy kapu előtti kavaródásnál Gróf észlelt a leggyorsabban és lőtt a kapuba. Ezután is támadott a hazai csapat, sok helyzetet alakított ki, de ki is maradtak a lehetőségek, amit Szalai büntetett meg a 40. percben.

A szünet után a 48. percben Rebők újból két gólosra növelte a különbséget.  A 68. percben egy büntetőt értékesített Ivacs. A 80. percben Kővári ha szerencsésen is, de megszerezte a mérkőzés utolsó találatát. Összeségében még ilyen arányban is teljesen megérdemelt győzelmet aratott a nagyon jól játszó Ercsi, amely szebnél szebb támadásokal szép paszokkal rengeteg zavart okozott a bogárdi védelemnek.

Szeptember 9-én a muus Martonvásár csapatával játszik az Ercsi, a klub tagjai és szurkolói abban bíznak, hogy remélhetőleg megszakad egy rossz sorozat, mert nem mostanában nyertek a martoniak ellen bajnoki mérkőzésen.”

Ercsi – Sárbogárd 5-1 (2-1)
Ercsi, vezette: Domak Ádám

Ercsi: Schön – Tóth K., Helontoner, Hamar (Szalánczi G.), Hosszú P. (Tolnai P.), Gróf (Nagy V.), Kondreska (Sebestyén), Rebők (Pintér), Ivacs, Kovács P., Kővári.
Sárbogárd: Matócza – Laták, Gráczer Bence, Gulyás-Kovács, Gráczer Bálint, Kókány, Kállai (Szalai), Bezerédi, Gráczer Gergő, Luczek (Oláh D.), Kindl (Nagy Á.). Vezetőedző: Viktor Ferenc

Gól: Kondreska (7.), Gróf (19.), Rebők (48.), Ivacs (68.), Kővári (80.) illetve: Szalai (50.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?