5 góllal verte a Dinnyés az Alcsútdobozt

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A papírformának megfelelően alakult a mérkőzés, a különbség akár nagyobb is lehetett volna.

A találkozó elején kihagyott két nagy ziccert a Dinnyés, bő negyed óra elteltével azonban megszületett az első találat. Pintér passza után Malasics került helyzetbe, és értékesítette ziccerét.

Malasics szabadrúgásból még nem, akcióból azonban ezúttal is betalált
Malasics szabadrúgásból még nem, akcióból azonban ezúttal is betalált

Két perccel később Tóth végzett el szabadrúgást a tizenhatos jobb oldalától, élesen középre tekert labdáját Pintér fejelte a kapu bal oldalába. A félidő vége előtt átvette a kezdeményezést a vendég csapat, de gól nem született a szünetig.

A folytatásban egy gyors góllal lezárta a mérkőzést a Dinnyés. Hajdú indította hosszú labdával Kamocsát, aki saját térfeléről indulva egyedül vezette a kapusra a labdát és nem hibázott. A félidő derekán egy rossz felszabadítást követően Tóth elé pattant a labda, aki 40 méterről kapura lőtt, a kinnálló kapus csak beljebb tudta segíteni a labdát.

Tóth 4 védő gyűrűjében

A 88. percben Pintér is megmérte a vendégek hálóőrét, a labda a léc alatt utat talált a hálóba.

Az Alcsútdoboznak leginkább csak szögletek és 1-2 kontra után akadtak helyzeteik, de ha kellett Berényi védett. A dinnyésiek jobb helyzetkihasználással nagyobb arányban is nyerhettek volna.

Dinnyés - Alcsútdoboz

kép 1 / 9

Dinnyés – Alcsútdoboz 5-0 (2-0)
Dinnyés, vezette: Winklár Péter

Dinnyés: Berényi – Kovács T. (Dimitrov 83.), Hajdú, Sági (Csicsári 62.), Pintér, Becséri, Malasics, Borbély (Pomázy 62.), Fekete (Mong 83.), Kamocsa, Tóth B. (Keresztesi 83.).
Alcsútdoboz: Popovics – Flier, Jére (Tész 58.), Csatlós, Magáriusz, Szalai G., Peres, Prokk, Sebján (Szilágyi 81.), Lipárdi, Dudás.

Gól: Malasics (16.), Pintér (18., 88.), Kamocsa (48.), Tóth B. (66.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?