Megyei meccsajánló: Móron bajnokesélyesek csapnak össze, őszi első lehet a Bicske II.

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

A Megye I-ben ismét átrendeződhet az élmezőny, miután a második Főnix látogat a móri katlanba. A Megye III-as Észak csoportban már most bebiztosíthatja helyét az élen a télre a Bicske II.

Fejér Megye I. Felnőtt, 10. forduló

Szombaton a két hazai csapat, az Ercsi és a Sárbogárd könnyedén gyűjtheti be a három pontot.

Vasárnap már sokkal izgalmasabb meccsek lesznek. Összecsap a második Főnix és a harmadik helyre visszacsúszó Mór, mégozzá Móron. A piros-feketéknek biztosan lesz egy nagy hiányzója Végvári személyében, aki a védekezés mellett a fejesgólok nagy mestere. Kérdés, mire lesz képes a Mezőfalva saját közönsége előtt a listavezető Bicske ellen – ha Godslove és társai jó napot fognak ki, bármi elképzelhető.

A legutóbb hőstettet végrehajtó Kisláng a Tordas ellen nehéz meccsre számíthat, csakúgy, mint a Lajoskomárom, amely a Gárdonyt látja vendégül. Az Ikarus-Sárosd meccs klasszikus hatpontos derbi, a fehérváriak átugorhatják ellenfelüket, ha győzedelmeskedni tudnak.

Október 20. szombat 14:30
Ercsi – Baracs
Sárbogárd – Enying

Október 21. vasárnap 14:30
Kisláng – Tordas
Mór – Főnix
Mezőfalva – Bicske
Ikarus-Maroshegy – Sárosd
Lajoskomárom – Gárdony

    

Fejér Megye II. Észak Felnőtt, 10. forduló

A Velence II. az élmezőnyt üldöző Mányt fogadja, ennek ellenére a tópartiak a találkozó toronymagas esélyesei. Az ex-pátkaiakkal teletűzdelt Bodajk a Pátka ellen játszik pikáns mérkőzést. A Válnak nyernie kell Csóron, ha meg akarja őrizni harmadik helyét a tabellán, hiszen a Pusztavám a nem túl jó passzban lévő Bakonycsernyét fogadja győzelmi esélyekkel.

Október 21. vasárnap 14:30
Szár – Fehérvárcsurgó
Pusztavám – Bakonycsernye
Csór – Vál
Bodajk – Pátka
Pázmánd – Puskás Akadémia FC III.
Velence – Mány
Pákozd – Mór II.
Kápolnásnyék – Herceghalom

Fejér Megye II. Dél Felnőtt, 10. forduló

A csoport listavezető szerepkörében először tetszelgő Perkáta a Sárbogárd II. együttesét fogadja. Papíron nem okozhat gondot a Kerekes-csapatnak középmezőnybeli ellenfele legyőzése, de nem lesz feltétlenül könnyű dolga a perkátaiaknak, mivel a Sárbogárd I. szombaton letudja bajnokiját, így vasárnapra alighanem átadnak néhány játékost a kettes csapatnak. Bármi történjék, a Vajta alighanem elhozza mindhárom egységet a sereghajtó Sárszentágota otthonából. A harmadik helyen álló Szabadegyháza az alsóházban, kifejezetten a veszélyzónában sínylődő Pusztaszabolcs otthonába utazik, nem meglepő módon három pontért.

Október 21. vasárnap 14:30
Szabadbattyán – Aba Sárvíz
Pusztaszabolcs – Szabadegyháza
Nagykarácsony – Adony
Perkáta – Sárbogárd II.
Előszállás – Káloz
Sárszentágota – Vajta
LMSK – Ráckeresztúr
Besnyő-Iváncsa II. – Seregélyes

Fejér Megye III. Észak Felnőtt, 10. forduló

Az éllovas Bicske II. hazai pályán tehet egy újabb lépést az őszi elsőség felé, ehhez a Vértesacsát kellene legyőznie Nagy Károlyéknak. A Velence II. nagy rangadóra készül, hiszen a dobogóra pályázó Tordas II. otthonában kell megküzdenie a pontokért. Ha a tordasiak nyerik a meccset, a bicskeiek már biztos őszi elsők. A jelenleg harmadik dinnyésiek jöhetnek ki igazán jól ebből a fordulóból, ha a papírformának megfelelően nyernek Etyeken.

Október 21. vasárnap 14:30
Csabdi – Gyúró
Tordas II. – Velence II.
Etyek – Dinnyés
Alcsútdoboz – Kajászó
Lovasberény – Újbarok
Bicske II. – Vértesacsa

Fejér Megye III. Közép Felnőtt, 10. forduló

A bajnoki aranyra hajtó két legesélyesebb csapat egymással csatázik. A hárompontos lemaradásban lévő Söréd fogadja az éllovas Iszkaszentgyörgyöt, a két csapat formája alapján az iszkaiak jóval magabiztosabban várhatják az ütközetet. Az egyaránt 20 pontos Sárszentmihály és Videoton Baráti Kör ugyan idegenben lép pályára, de így is kötelező hozniuk a pontokat, így igencsak szorossá válhat az élmezőny.

Október 21. vasárnap 14:30
Sárkeresztes – Nádasdladány
Magyaralmás – Sárszentmihály
Söréd – Iszkaszentgyörgy
Jenő – Videoton Baráti Kör
Csókakő – Tác-Csősz
Kőszárhegy – Csákberény

Fejér Megye III. Dél  Felnőtt, 10. forduló

A csoport friss éllovasa, a Nagyvenyim a bravúrokra és meglepő vereségekre egyaránt képes Kulcs otthonába látogat. A Zichyújfalura nem vár nehéz feladat a Nagylók vendégeként, míg a DUFK a Lajoskomárom II. ellen Dunaújvárosban javíthat a múlt heti botlást követően.

Október 21. vasárnap 14:30
DUFK – Lajoskomárom II.
Kisapostag – Rácalmás
Kulcs – Nagyvenyim
Dég – Cece
Nagylók – Zichyújfalu
Mezőszilas – Alap

Címlapfotó: Zelovits Gábor

Vélemény, hozzászólás?