2 kiállítás és 3 gól Száron

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Fehérvárcsurgó 9 lappal tarkított meccsen szerezte meg a három pontot.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“Az elmúlt években 6 alkalommal játszottunk Száron, 4-0, 4-0, 2-2, 6-2, 2-0. Finoman szólva sem mi számítottunk esélyesnek.

Az első percek tapogatózással teltek, felépített támadásból egyik csapat sem tudott helyzetbe kerülni. Aztán felpörögtek az események: a 22. percben Lascsik futott nagyon jó helyre, a hazai kapusnak pedig véget ért a mérkőzés, a 17 méteres szabadrúgást Veres olyan gyengén lőtte, hogy megérdemeltük volna, hogy visszajöhessen a kiállított.

A következő szakasz arról szólt, hogy mikor sikerül megszereznünk a vezető gólt, de többször is pontatlanok voltunk. Aztán aktuális középső védőink összehoztak nálunk is egy kiállítást, majd Rapali ütött kapufára egy szabadrúgást, így mentünk szünetre.

A második félidőre a hazaiak érezhetően élesebben jöttek ki, kapkodtuk a fejünket, végül az 55. percben kerültünk hátrányba, teljesen megérdemelten! Fogyott az erő, jött a Szár, de ezúttal cseréink jól szálltak be. Csányi futott el a szélen, és lehetetlen szögből egyenlített. Majd, a 81. percben büntetőt rúghattak a hazaiak, a kirúgás utáni ellentámadásból pedig Herczeg centerezését Csányi mintegy 3 méterről passzolta a kapuba.

Ma bármi lehetett volna, az ellenfél kihagyta a meccslabdát, cserébe mi bevágtuk, és előztünk.”

Szár – Fehérvárcsurgó 1-2 (0-0)
Szár, vezette: Becséri Gergely

Szár: Szabó B. – Sashegyi (Tóvári), Fenyvesi Sz., Fenyvesi V. (Nyári), Hoszpodár, Tóth B., Orbán Dániel, Boros, Nyitrai R. (Orbán Dominik), Iváncsik, Juhász (Futó). Vezetőedző: Lacza Albert
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Veres, Killer (Bernáth), Baksa, Herczeg, Dreska (Kardos), Huszár, Guti (Varga), Andocsi (Csány), Lascsik (Csányi). Vezetőedző: Veres Gábor

Gól: Fenyvesi Sz. (55.) illetve: Csányi (63., 82.)
Kiállítva: Szabó B. (22.) illetve: Baksa (43.)

Forrás:  Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?