2 góllal vezetett, mégis kikapott az Adony

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Szabadbattyán a második félidőben feltartóztathatatlannak bizonyult.

Az Adony részéről Mónos Zsolt így írt:

“Felnőtt csapatunk az elmúlt 3 mérkőzésen 3 döntetlent tudott hozni, és hétvégén itt volt a lehetőség, hogy a Szabadbattyánban elszenvedett 4-2-es vereséget letörlesszük.

Sípszó után nem sokkal 3. percben Erdei meg is szerezte a vezetést, egy ívelt labdát juttatott a kapuba, majd 3 perccel később Palóka Csaba 2-0-ra növelte az előnyünket.

Ezek után nem tudni miért, de kapkodni kezdtünk, gond volt a labdakezeléssel is és a kaput sem találtuk. Az ellenfél ezt kihasználva még az első félidőben kiegyenlített, majd a másodikban még 3x betaláltak a kapunkba.
A végeredmény 2-5 lett, elvitték a 3 pontot. Marad a 28 pont és a 12. hely, előttünk Seregélyes csapata van ugyan ennyi ponttal csak jobb gólaránnyal.”

Adony – Szabadbattyán 2-5 (2-2)
Adony, vezette: Szabó László

Adony: Hamar (Parti 79.), Vászon G. (Vászon Zs. 79.), Budai, Kovács J., Palóka (Virág J. 72.), Bere, Szántó, Varga Z., Erdei, Hegedűs, Fábián.
Szabadbattyán: Janky – Horváth F., Végh, Blaski (Ősz 74.), Kelemen, Méreg (Balogh G. 89.), Lelkes (Bindics 84.), Penczer (Schultz M. 77.), Győry, Kovács G., Farádi.

Gól: Erdei (3.), Palóka (6.) illetve: Farádi (17.), Lelkes (42.), Kelemen (65.), Blaski (73.), Ősz (86.)

Forrás: Adonyi VSK (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?