17 gólt hozott a Csór és a Herceghalom meccse!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Edzőmeccs hangulata kerekedett a zárófordulóbeli megye kettes derbinek.

A Csór tudósítója így fogalmazott:

“Utoljára pattogott idén a füves pályán a labda bajnoki mérkőzésen. A Herceghalom látogatott hozzánk. Sajnos elég rövid volt a keretünk.

A 9. percben Budai ziccerben ugrott ki, amit magabiztosan értékesített is. Pár perccel később Kaufmann csinálta meg magának a helyzetet. Védője rángatta, tépte a 16-oson belül, de ő talpon maradt és mellé gurított. Valószínűleg ez volt a meccs fordulópontja, hiszen nemsokára egyenlítettek a vendégek, aztán a többi már egy rossz futball rémálomhoz hasonlított. Folyamatosan nyomás alá helyeztek bennünket a vendégek. Gyakorlatilag szétfutottak bennünket. A félidő 1-5.

A második félidőben már 8-1-is volt, amikor mi is gólt lőttünk. Úgy vélem teljesen felesleges ezt a meccset értékelni. Edzőmérkőzés jellege volt, amikor a felek tét nélkül próbálgatják a variációikat. A vége 5-12. A meccs legszebb jelenete számomra Kaufmann szabadrúgásgólja volt.

A szezonnak vége. Bennem és a legtöbb szurkolóban a Vál, a Szár, a Csernye, a Csurgó és a Nyék elleni meccsek maradnak meg. Ma fejben már nem voltunk a pályán. Tavaszra remélem minden sérültünk felépül és újra tucatszor elhangzik majd a “Hajrá Csór!”

A Herceghalom tudósítója így fogalmazott:

“Sajnos a szezon vége felé több csapatot sújt a harcra fogható játékosok hiánya. Mivel a múlt héten egy napon kellett volna játszania az utánpótlás és a felnőtt csapatnak, és hiába kértük a Bodajk csapatától a mérkőzés napjának változtatását, felnőtt csapatunk nem tudott kiállni.

A szezon utolsó mérkőzése jó iramban kezdődött, és váltakozva kerültek veszélybe a kapuk. Bár a hazai csapat szerezte meg a vezetést, de a továbbiakban a vendégcsapat használta ki jobban a helyzeteit, és megnyugtató előnyre tett szert a félidő végéig.

A második félidőben továbbra is uralta a középpályát a herceghalmi csapat, s bár szép kontrákkal és a partjelző néhány kérdéses ítéletével támogatva közelebb került a tartalékos csóri csapat, de Novák és Odrobina vezetésével a vendég csatárok minden hazai gólra válaszolni tudtak.”

Csór – Herceghalom 5-12 (1-5)
Csór, vezette: Cérna János

Csór: Németh Zs. (Bényi 46.) – Balázsik, Botka, Vári, Cserna, Mázsa, Radnics, Budai, Katona, Právics, Kaufmann.
Herceghalom: Virág – Pintér, Moravecz (Fodor 62.), Nagy M. (Gráfel 62.), Hajdú (Göndöcs 54.), Novák, Odrobina, Pálffy, Veres, Pap, Kele.

Gól: Budai (9., 58.), Kaufmann (55., 70.), Radnics (81.) illetve: Pap (18., 31.), Odrobina (35., 43., 86.), Novák (40., 55., 60., 91.), Kele (47.), Nagy M. (53., 57.)

Forrás: A csóri labdarúgás története Faceboo

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?