14 tétmeccse veretlen a Mány!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ezúttal a Bicske II. csapata nem talált fogást Radovitsékon.

A Mány tudósítója így írt:

“Újabb sikeres hétvégén vagyunk túl, hiszen felnőtt csapatunk a tabella élére ugrott, miután remek játékkal, 6-1-re győzte le a Bicske II. csapatát.

A mieink igazi csapatként, az egész mérkőzést kontrollálva, meggyőző játékkal fektették két vállra a “szomszédot”, a kupamérkőzés után is.

A gólok sorát Radovics Marci nyitotta meg, Hajdú Máté büntetőből növelte az előnyt, majd ismét Marcika foglalta keretbe az első félidőt, amelyben a Mány számolatlan helyzetet dolgozott – és hagyott ki.

A második játékrészben is a mieink akarata érvényesült, a 63. percben egy kezezésért megítélt büntetőt, ismét Máté váltott gólra, majd a középkezdés után Marton Geri lőtt nagy gólt, a végig jól védő Zabos kapujába (5:0). A Bicske, egy gyors, szép kontratámadásból szépített, Takács Márió vette be Szabó Tomi kapuját.

A cserék és a szerkezet megbontása ellenére a mieink végig támadásban maradtak, és a 73. percben, a jól beszálló Mészáros Tomi lőtte a találkozó utolsó gólját (6:1).

A hátralévő időben is inkább a bicskei kapu előtt adódtak helyzetek, a vendégek támadójátéka ma egy kapufára volt elég.

Összességében a Mány ilyen arányban is megérdemelten győzte le a vendégcsapatot. Kiemelni senkit nem szeretnénk, hiszen a Csapat minden tagja, jó hozzáállással, pozitív mentalitással dolgozta végig a mérkőzést! A szépszámú közönség jól szórakozott ezen a rettentően sportszerű, megyei szinten jó játékot hozó találkozón!

A mieink folytatták jó sorozatukat, hiszen sorozatban 14 (!) hivatalos mérkőzésünkön nem találtunk legyőzőre!

A bajnoki küzdelem, vasárnap 16:00 órakor, Kápolnásnyéken folytatódik majd: a mieink a ez egyik bajnok-aspiráns otthonában játszanak újabb vérbeli rangadót!”

Mány – Bicske II. 6-1 (3-0)
Mány, vezette: Wittner József

Mány: Szabó T. – Radovits V., Csitári, Mohácsi (Apostagi), Rimele, Ország, Deák (Mészáros T.), Radovics M., Hajd, Marton (Magony), Radovits Á. (Szabó L.).
Bicske II: Zabos – Márton, Jelinek, Boros Á., Glück, Szoldáth (Vörös), Takács M., Cserkuti, Valentics, Buda, Lakatos. Vezetőedző: Földes Gábor

Gól: Radovics M. (31., 45.), Hajdú (37., 63.), Marton (64.), Mészáros T. (73.), ill. Takács M. (66.)

Forrás: Mányi TK hivatalos oldala (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?