10 perc alatt eldőlt az Adony-LMSK mérkőzés!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gyors gólváltást követően nem bírta tartani az LMSK a lépést az Adonnyal. A duplázó Németh vezérletével magabiztosan tartották otthon a pontokat az adonyiak.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Az utóbbi években nem győzni jártunk Adonyba és ez sajnos most sem így lett. A hazaiak a 4. percben megszerezték a vezetést, amit rá három percre még sikerült egalizálnunk Sütő találatával. Ezután nem a mi perceink következtek. Egyéni hibáinkat kihasználva az Adony még ötször büntetett.

A második félidő adhat okot a reményre. A szünetben sikerült rendezni sorainkat, és kapott gól nélkül, illetve Balla találatával hallhattuk meg a végét jelző hármas sípszót.

Ezen a mérkőzésen még a szerencsére sem foghatjuk. A sokkal lendületesebben és frissebben játszó Adony megérdemelten tartotta otthon a pontokat.”

Az Adony magabiztos sikert aratott az LMSK ellen - fotó: Adony
Az Adony magabiztos sikert aratott az LMSK ellen – fotó: Adony

Adony – LMSK 6-2 (6-1)
Adony, vezette: Gere Sándor.

Adony: Hamar – Nagy Á., Budai, Szabó B., Schrick (Sárközi), Németh T., Csucsai, Varga Z., Tóth N. (Szántó), Erdei, Nebucz.
LMSK Cobra Sport: Dicső – Szántó (Bocskai), Kovács I. (Szipőcs), Sütő (Balla), Horváth A., Gyenis, Nyikos (Blaski), Bagó, Szente, Halász, Nasta (Baráth).

Gól: Tóth N. (4.), Varga Z. (9.), Erdei (10.), Nebucz (19.), Németh T. (27., 39.) illetve: Sütő (7.), Balla (59.).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?