Meglepetéssel zárult a Pusztavám látogatása Mányon!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Előzetesen hasonló erők csatájának ígérkezett a Mány és a Pusztavám rangadója, végül háromgólos különbséggel zárult a derbi.

A Mányi TK Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Az előző hetekhez hasonlóan fontos meccset játszott felnőtt csapatunk, immáron a bajnokság 6. fordulójában. Vendégünk a forduló előtt 6. helyen álló, mindig is masszív csapat benyomását keltő Pusztavám volt. Mivel újabb hazai mérkőzésre készültünk, a csapatban ismét benne volt a “megint hazai” hangulat, hiszen az eddigi 2 hazai találkozónkon vereséget szenvedtünk, idegenben viszont hibátlan eddig a mányi alakulat (3 siker).

Sajnos a páratlan, hazai, negatív széria tovább folytatódott, hiszen a céltudatosan, a mérkőzést jól lassítva, tördelve játszó Pusztavám csapata, 3 gólos sikert aratott a mérkőzésen. Bár megvoltak az igenis nagy lehetőségeink, több ziccert hagytunk ki. Az az igazság, hogy a vendégek jobban alkalmazkodtak a mostoha körülményekhez, a nehéz, rossz talajhoz, és felőrölték a játékosabb, labdabiztosabb csapatunkat. Védekezésben kiemelkedőt nyújtott a vendégcsapat, és gyors kontrái többször zavart keltettek a védelmünkben. Hiába a minőségben erősebb támadósorunk, sajnos ezen a meccsen nem sikerült a jól záró, Kocsis Jenő által remekül felkészített, Hadnagy kapus vezette masszív pusztavámi védelmet feltörnünk. A vendégcsapat célirányosan, egyszerű módszerekkel lassította a mérkőzést, élét vette a támadójátékunknak, és “verekedésre” késztetett támadóink hiába értek többször is a vendég kapu elé, nem sikerült betalálnunk.

A Mány végig meddő fölényben játszott, de az első kapott gól után érezhető volt, nehéz lesz a fordítás. Színtelen-szagtalan meccs kerekedett a találkozóból, nyilván sem a pálya talaja, sem az időjárás, sem a vendégcsapat defenzív játéka nem tette lehetővé a látványos focit ezen a délutánon.

Sajnos érdekes tendenciát élünk meg, idegenben, játszósabb “felületen” kijön a csapat ereje, tudása; hazai pályán, ahol masszív védekezésbe, sokszor 10 emberrel bekkelő csapatba ütközünk, nem tudunk átlépni az árnyékunkon… De a feladat adott, ezt is meg kell oldanunk, ezt is át kell élnünk…

Gratulálunk a Pusztavám csapatának, az odaadó küzdőszellemért, sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban is!

Vasárnap, 16 órakor Válon szerepel csapatunk, új hétvége, újabb rangadó, igazi presztízs meccs, és idegenben.”

Mány-SBS 2012 – Pusztavám 0-3 (0-1)
Mány, vezette: Kalauz László.

Mány-SBS 2012: Sátori – Herczeg (Apostagi), Csitári, Mohácsi, Kun, Bencze, Pál, Jakab, Radovics, Rimele, Méhész.
Pusztavám-Jüllich: Hadnagy – Rozembaum, Véninger, Kertai, Molnár A., Tanka, Magosi, Katona, Katóka M., Jullich (Laukó), Veress. Vezetőedző: Kocsis Jenő.

Gól: Molnár A. (31., 80.), Magosi (90.).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?