10 hónapra tiltották el a Vajta játékosát

Fejér megye, Fejér Megye II

Ezzel véget is ért a meghatározó játékos szezonja.

A Megye II-es Dél csoport második fordulójában augusztus 25-én 17:00-tól Abán lépett pályára a címvédő Vajta. A találkozó játékvezetője, Cérna János 9 lapot osztott ki, köztük egy-egy pirosat a hazaiaknak és a vendégeknek.

Először 1-0-ás hazai vezetésnél került elő a piros, méghozzá az 53. percben Hegedűs Györgynek mutatta azt fel a spori. A cseppet sem nyugalmas találkozó 101. percében Sereg Zoltánt is leküldte idő előtt a pályáról a játékvezető.

A tárgyalás eredményét egy fordulóval később tették közzé. Az abai Sereg Zoltán viszonylag olcsón megúszta, 3 meccset kapott, ám Hegedűs György június végéig szóló eltiltást kapott, 10 hónapos pihenője a nyári szünetben fog letelni. A vajtai játékos eltiltása felnőtt bajnoki mérkőzésekre szól, így kispályán azért még rúghatja a bőrt.

Hegedűs György kiválása érzékenyen érintheti a Vajtát, hisz a 34 esztendős labdarúgó 41 meccsen lépett pályára a klub színeiben, mindezek közül 35 alkalommal kezdőként jutott szóhoz.

A mérkőzésen néző is pályára lépett, de nem épp egy ünnepi alkalom keretein belül így az Aba Sárvíz soron következő hazai bajnokijára szövetségi ellenőrt rendelnek ki, méghozzá az abaiak költségére.

Vélemény, hozzászólás?