Edzőmérkőzést játszott a Hidegkút és az Építők

Budapest
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szerdán második felkészülési meccsét játszotta a Hidegkúti SC, ezúttal az ellenfél a bevallottan NB III-ba igyekvő 43. számú építők csapata volt.

Az Építők csak a héten kezdték meg a felkészülést, míg a HSC már egy héttel korábban elkezdte a nyári munkát.

A Hidegkút SC tudósítója így összegezte a mérkőzésen történteket:
“Az első félidőben az Építők leginkább próbajátékosaikra építettek, az ő képességeiket mérte fel a vezetőség, míg a HSC, részben nyilván a kevéssé családbarát időpont miatt, kissé foghíjasan állt fel. Ettől eltekintve a szerdai meccs remek alkalom volt felmérni azt, hol tart a csapat a felkészülésben. Az osztálykülönbség természetesen visszaköszönt a pályán, bár a madarak azt csicseregték, a hidegkúti játékosok nagy része kimerítő erőnléti tréninget vett részt a meccset megelőző nap. A mérkőzésen igen korán vezetést szerzett a magasabban jegyzett együttes, erre egy-két kontrával tudott felelni a hidegkúti csapat, azonban az átütő erő szerda este hiányzott. A meccs képére rányomta bélyegét a nagy meleg, valamint a lábak is ólmosnak tűntek vendég oldalon.

hidegkut160722a

A második félidőre megérkeztek a cserék is, de ez nem igazán változtatott a csapatok teljesítményén, időnként megindultak a hazaiak, talán kevesebbszer tudták akcióikat lövéssel befejezni, míg a túloldalon megélénkült a baloldal Latranyi beállásával, akinek egy gólt is szerzett. A félidőben beállt Bognár Norbert is, aki hosszú megszakítás után tért vissza nevelőegyesületéhez.

Összességében a végeredményből (sok-kevés) nem érdemes komolyabb következtetést levonni, mindkét csapat a felkészülés elején tart, a két gárda komoly terveket szövöget, az építőknek erre minden joguk meg is lehet elnézve a próbajátékosok teljesítményét. Azonban abban is biztosak lehetünk, hogy szerda este még nem mutatta meg a HSC az igazi arcát, remélhetőleg vasárnap már láthatjuk azt, mikor is mindkét csapatuk pályára lép a Pénzügyőr U19-es és második csapata ellen, méghozzá 17:00 órától és 19:00 órától a Spartacus pályán.”

hidegkut160722b

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM