Káloz: Újabb nagy skalp!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Úgy tűnik, a Káloz kifejezetten a nagycsapatokra specializálódott, mivel az Ikarus-Maroshegy után a másik bajnokaspiránst, a Kislángot is megtréfálta.

A középmezőnyben található Káloz otthonában nem könnyű nyerni. Ősszel pontokat hullajtott Kálozon a Szabadegyháza, kikapott a Seregélyes. Tavasszal itt szenvedte el szezonbeli harmadik vereségét az Ikarus-Maroshegy, így a Kisláng sem mehetett biztosra.

A rendkívül motiváltan futballozó káloziak újabb nagycsapatot “fogyasztottak el”, miután a Kisláng ellen is diadalmaskodtak. A találkozó egyetlen gólját két perccel a szünet után Pál Attila szerezte.

A Káloz csapata a Kisláng együttesét is legyőzte
A Káloz csapata a Kisláng együttesét is legyőzte

A Kisláng gyakorlatilag elveszítette ezzel minden esélyét a bajnoki címre, hiszen három fordulóval a vége előtt hétpontosra nőtt a csapat hátránya a listavezető Ikarus-Maroshegy együttesével szemben.

Káloz – Kisláng 1-0 (0-0)
Káloz, vezette: Cérna János.

Káloz: Takács L. – Somogyi, Magyar, Tóth M., Tóth B., Jasztrapszky (Jonkli), Simon (Pál T.), Szabó Sz., Pál A. (Kovács D.), Takács T. (Czövek), Fazekas. Edző: Bencze Zsolt.
Kisláng: Ányos – Rehák, Juhász M., Árki, Dudar, Simon, Juhász J. (Kassai Cs.), Kassai J. (Molnár J.), Willerding, Kolonics, Kovács T.

Gól: Pál A. (47.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM